![]() |
Re: Ce defineste o masina frumoasa?
Quote:
pentru mine masina cea mai reusita ca design este alfa 159, pur si simplu superba din orice punct de vedere, dupa ea urmeaza batranele, ca opel manta, ford capri si hot rodurile americane, simple si extraordinar de frumoase |
O masina frumoasa o definesc prin: liniile sale, finisaje, versatilitate.
Exemplu: BMW X6 |
6 Attachment(s)
Astea ar fi in topul meu:)
|
Quote:
~Nautilus |
2 Attachment(s)
Desi nu are nevoie de prezentari, o sa spun cateva cuvinte:
O masina eleganta, puternica, impunatoare... si din ce in ce mai rara. BMW e24 In opinia mea, o masina e cu atat mai frumoasa cu cat e mai simpla. O suspensie, niste jante care sa-i vina si un aspect ingrijit. E universal valabila la toate masinile. |
seria 6 :O superba
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Stiu ca se vorbeste doar de masini, sunt BMW-ist convins, insa imi place casa de design italiana, intotdeauna in secret mi-a placut Alfa Romeo, intre masinile care se fabrica azi, le vad ca fiind cele mai sexy. Mi-am dat permisiunea de-a pune un alt lucru care-mi place, Lockheed Skunkwors Blackbird SR-71 spyplane, si nu prea am vazut Ferrari Daytona pe aici. Sunt 2 dintre cele mai frumoase lucruri care le-am vazut vreodata...
|
2 Attachment(s)
o masina frumoasa , dupa parerea mea , este una eleganta , dar in acelas timp si sportiva, iata doua minunate exemple:
|
Quote:
"As" si "spus-o" se zice tu care corectezi o litera....:rolleyes2 |
Daca mai asteptai 1 an se modifica gramatica limbii romane sa fie corect cum a zis omul ala :)))))
|
2 Attachment(s)
Pe mine ma atrag acestea doua .
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:29. |
- Copyright 2026 4Tuning