![]() |
Re: AUDI Coupe Sport
de abia astept sa vad complet proiectul :D
|
10 Attachment(s)
O monstra din vopseaua masinii
Sper sa va placa,eu sant ffff incantat de ea:D:D:D |
uitandu-ma la "vechitura" ta imi trece cheful de a vinde pe a mea.
spor la treaba si ca o parere personala, cred ca i-ar sta mai bine rosie sau neagra. |
Nici eu nu stiu daca o sa fii multumit de vopseaua asta pe viitor,e pt masini "show`n`shine"..Dar daca tie iti place..
Vorba lui Cristi,cu un rosu sau un negru..ar fi iesit crima8) Daca nu e prea tarziu,poate te razgandesti;) |
destul de frumusica vopseaua cum au spus si baietii ca ar fii aratat mai bine cu un rosu sau un negru multa bafta incontinoare
|
sper sa iti placa si peste o perioada de timp
|
foarte misto vopseaua!
|
Foarte tare culoarea de abia astept sa vad cum va arata toata masina :)
Si eu sunt fan audi coupe gt am avut cam 3 pana acuma si la ora actuala am unul da nu ii in cea mai buna stare.As vrea sa va intreb ca am vazut tot felu de commenturi pe net ca nu ar fi nici o diferenta la sasiu intre urquattro si coupe quattro doar la motor si caroserie,dar nu am inteles atunci de ce prinderea rotilor la urquattro este pe 5 prezoane si la coupe quattro pe 4.Ma puteti lamuri careva ?:) |
Eu am cinci pt ca am toata tehnica luata de la un Audi S2.
Si eu sant de aceasi parere, nu sant diferente |
da ii interesant daca te uiti si preturile ce diferite is ii o diferenta enorma si eu am avut odata posibilitatea sa iau un quattro normal cu 4 prezoane numa si am dat inapoi :) ca am zis ca poate odata si odata voi avea ocazia la un urquattro
|
Nu e asa usor sa cumperi un URQ original e ffff scump.
Amea ar fi o replica si sare de 10000 DECI......... |
Am vazut-o si am auzit-o live astazi , e criminala ! S-o vedem pe strazi si sa te bucuri de ea .
|
Ma bucyr ca va place
Marti ajung la mine inca doua nuante de vopsea pt masina :D Abia astept sa le vad ,apoi hotaram |
4 Attachment(s)
AM HOTARAT!!!!!
VOI CE PARERE AVETI?? |
destul de frumoasa nuanta :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning