![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
ZoliaT: 1-2 Aprilie pica Sambata respectiv Duminica |
1 Attachment(s)
pey cei cu nelamuriri in leg cu 1 si 2 aprilie ;)
|
Felicitari pentru toti cei care au facut acest eveniment posibil,iar din ce am citit eu ,va iesi super,super ! Ne vedem acolo.
Intrebarea mea,daca se fac concursuri de orice fel vor trebui actele la inscrieri sau va iesi ceva mai \"spontan\" ? |
belea abia astept cred ca iese haos total...imaginati-va cat cox,cat fum,cate cotoarbe...va tin pumnii sa va iasa cat mai marfa. Va pup, bafta :D
|
449 Pleaca de la Casa Scanteii si te lasa la MC Donald-ul de la Prisma.
|
Interesanta pacaleala de 1 aprilie! :lol: :lol: :lol:
|
Ce tare ar fi sa se adune toata lumea in parcare la Prisma, sa astepte in frig si la un moment dat sa iasa Gratzian dintr-o masina cu o portavoce in mana sa strige PACALEALA DE 1 APRILIE ! ! ! :lol: :lol: :lol:
Bafta cu organizarea, daca aveti nevoie de ajutor PM me, si sa speram ca o sa iasa ceva frumos. |
DA, PE 1 APRILIE VA FI CEA MAI MARE PACALEALA PENTRU CINE NU VA FI ACOLO !!!
|
O sa fie si concurs de sq? Daca da cat costa inscrierea si cand si unde trebuie facuta? Felicitari pentru eveniment...sunt sigur ca o sa fie cel mai tare din cate s-au vazut. O sa fiu acolo cu toti prietenii. Cya
|
449 sa desfiintat in urma cu ceva vreme. exista niste autobuze de la o firma particulara de transport care are exact aceeasi traseu
|
Pai se zicea ceva de SQ in prezentarea evenimentului si vroiam sa stiu mai multe amanunte, daca se poate, nu?
|
o sa revenim cu detalii exacte
o sa fie concurs de SQ o sa fie dBDrag si lista se va completa cu amanunte |
abia astept sa vedem ce o sa iasa, cred ca va iesi ceva super
am incredere in 4tuning ca va fi ,ca de fiecare data la inaltime :wink: spor la pregatiri si ne vedem acolo :wink: |
clar o sa fie super marfa!!! CEVA DE NIVEL INTERNATIONAL!! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning