![]() |
Re: SKODA OCTAVIA 2 RS 2.0 FSI CU SOFT DIMSPORT
Quote:
(Off-topic: nici eu n-am vorbit de eroarea vitezometrului fara sa testez, nu ma incred in presa ca in Biblie :D dar mi-a iesit cam la fel ca la ei) ~Nautilus |
te-am intrebat mai devreme ce masini masurate de tine la noi ti s-au parut neplauzibile ca si putere? Zi-ne exact ca sa le postam sa vada si restul lumii si poate intelegem cu totii unde e neconcordanta.
Quote:
|
Pe prima pagina a postului sunt testele cu ce a reusit Ceky pe motorul asta. Noi am masurat alte trei stock ce aveau tot 200 cp +- cp. Unul se jura ca a dat 800 de euro unui tip care i-ar fi trimis ECU in Germania la o "mare firma" si cand colo era exact ca celelalte stock. Evident ca nu m-a crezut.
Deci din cate stiu eu asta e cel mai tare fiind si singurul. Asteptam provincia ca sa zic asa. PS cand ne pui graficele cu TDI de 2 litrii facut de tine in Polonia? Quote:
|
uite ce face skoda de care se vorbeste:
https://www.youtube.com/watch?v=a1csQxWh5OU masina stock, nu a rezistat ambreiajul ...:sad: |
Subvirator pronuntat la iesirea din viraj sau mi s-a parut mie ? In cati km s-a dus ?
|
e boala lor cand ai totul pe fata.
nu pot sa-ti spun decat ca inainte de viraj ai undeva la 140-160, dupa franare nu stiu la cat coboara, dar clar sub 100 caci sunt in treapta 2, iar virajul se abordeaza cu frana de mana trasa chiar la inchidere, altfel pleaca fata si nu o mai poti tine pe trasa. a fost una din cele mai frumoase treceri pe acel viraj. |
frumos itradevar....frumos.
|
De ce nu ai luat GTI cu acelasi motor si la aceiasi bani daca mergi la VTM ? GTI este mult mai bine echilibrat si nu este atat de subvirator. Sunt convins ca ai fi scos timpi mai buni !
|
Quote:
Altii sunt si mai ghiniponisti. Uite ce a patit prietenul nostru cu skoda neagra care a facut tuning la "voinea", si de care se vorbea pe aici pe undeva pe topingul asta numai cand stii ca masina e in service si nu prea ai somn, dar sa stii ca ai blocul motor distrus. :oops: :cry: |
skoda neagra a reusit ce nu ne asteptam . un 2.0TDI ce a castigat 100CP. Masina are DSG... dupa cum spune si proprietarul asta a fost sa fie. Schimbam si mergem mai departe
|
Voinea, suna-ma sa-ti explic cum faci un post nou cu masina facuta de tine. AICI E VORBA DE TFSI, NU TDI.
OK? Quote:
|
Quote:
|
Ca sa revenim la TFSI cam asa arata acum Skoda RS modificata Dimsport:
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=29589 Codul motor la acest model este BWA si dupa cum se stie din acest post au existat ceva probleme legate de intreruperi intre 5000 si 5500RPM. Dupa o luna de munca si teste direct pe masina s-a ajuns la un rezultat mai mult decat spectaculos - 274CP si 405Nm. |
Quote:
|
Masuratorilor au fost facute pe Dyno testul Metrotehnica chiar de catre Ceky. In aceeasi zi s-au facut masuratorile si pentru Opel VECTRA OPC modificat la 300CP.
Seby doar stii despre ce Skoda este vorba in acest test. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning