![]() |
Re: Fiecare pune ce a mai facut !
1 Attachment(s)
mai am foarte putin de lucrat la ea ....
in curand o sa o termin ... si o poza ... ;) incercatzi sa va datzi seama inca un indiciu :)) |
gata team ghicit DACIA LOGAN?sau nu?
|
exact asta vroia msa zic si eu
|
Quote:
chiar dacia logan e ..... eee daia am si pus poza .. am lasat-o foarte putin luminata ...da sa se si inteleaga ce e acolo .... :)) ;) in curand pe "micile ecrane" acum sa vad ce timp liber am .... ;) |
dacia logan prea clar :twisted:
edit: damm..can am dat reply nu era postul..aku a aparut ....np :lol: asa slab luminata cum ai lasat-o tot se vede nervura de la capota,forma farului....8) :twisted: |
:))
acum sunt la sala si nu am o poza ca lumea ..dar maine pun si una buna sa vedetzi cam ce iese .. ;) ps daca as fi vrut sa nu va datzi seama ce e ...o faceam mai intunecata ;) |
pai ziceai ca e ceva mare... nu e chiar mic loganu' dar eu ma asteptam la ceva... MARE
|
Quote:
nu neaparat la masina |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
am vrut doar sa arat ce masina e ...ha ha ha si inca ceva ma bucur ca te-ai gandit sa o luminezi .....chiar ma intrebam "mah chiar nici unu nu se gandeste sa o lumineze ?" pe bune bravo ;) |
1 Attachment(s)
asta e roata care am sa o pun pe nissanul meu:)
|
aha misto dar ce nissan ziceai ca e ?
|
ma bucur ca iti place e un 350z.....dadusemm pagina trecuta o poza de la inceput acu mai am putin shi termin....;)
|
spor la treaba ..asteptam sa vedem masinutza ;)))
|
Deci cum spuneam in curand Dacia LOGAN ST (Special Tuning) de ce numele asta ..pur si simplu mi-a venit mie asa pe creier
Acum nu se stie cand va iesi din simplu motiv ca nu am idei chiar nici cea mai mica idee ....nush ce KIT sa ii fac ..... dar cred ca ma apuc si trag frate de liniile alea si de vertexi aia pana o iesi ce iesi .....nush cei cu mine chiar nu am nci o idee ... nici o sursa de inspiratzie nimic ... :( |
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning