![]() |
madfish eu stau langa stadionu FARU :D ... GTS a venit la cineva la mine in cartier cu inca 2 care si aia avau un CayenneS sau cum se scrie :D si un Playmounth galben ... si GTS ia atins un pik spoileru fata de dim :).
Unde stai u ? |
eu`s din tomis 2
|
:)) vecini aici ... stii unde e TORA sau BEST salile alea de calc? Langa alea stau eu :D
|
aha stiu .. stiu poate trec pe acolo
|
dar de aston martinul ala negru ce ziceti ca l-am vazut duminica la scandinavia imi venea sa ma dau jos din masina si sa ii dau foc si ca sa se puna capac am vazut 2 viper unu galben si un gts argintiu chestia aia de playmounth si sa fie totul bine un cadilac excalete cu bena si faza ce-a mai tare un h2 cu capac la roata AL D@#@#@ului sa fiu care se mai duce in mamaia vara
|
aha ca eram sa uit am vazut si corvetul ala negru dar am o intrebare stie cineva dimensinile acelor cauciucuri ca eu am si niste tiruri si crede-ma ca cauciucurile lor sunt mai inguste
\\ |
Am vazut si eu viper-ul ala decapotabil ... in fata la telecom ... da mai marfa e GTS-u :P
|
scoate sad`u mashina da sa vedeam cand :P
|
thu`i ceapa masii la mine nu se vad posturile voastre ultimele si citesk numa balarii in fine ... stiti ce mashina are mazare ? un Escalade ... hmmm ce mashini tari am mai vazut .. 2 vipr`uri cum ziceatzi si voi ... unu argintiu si ubu galben + porcheuri la greu
|
SAD-ule................marpha de tot
te-am vazut pe lahovari.mah bv.ai facut-o de nota 10.dar cu luneta?ca n-o aveai pusa.aveai scotch,ce ti-o sch sau a fost cineva mai suparat pe tine? |
asteptam si poze
|
Re:
Quote:
I-a uite ce a zis needBrain ! :peace: Bag pl ... am broblem cu alarma ... |
pffffffffff am vazut in seara asta ce n`am vazut niciodata m5 cu dodge viper ... pacat k n`a mai venit dodgeu`l odata ... :) ... si vectra 2,5 cu golf 16. gts :) frumos ma duk sa visez :)
|
sa dea draq-n mine :lol: io cobesc.mah hombre mi-a placut.dar unde ti-ai facut-o?
|
Am vazut shi eu mashina lu` Sad`u Aseara(doar Spatele) :x .
Shi vreau s-o vad! :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning