![]() |
congratz
ce sa zic...is in dragasani la un net najpa si nu pot citi numik:(( dar felicitari..siii..o sa citesc cand merg acasa..cred |
ba haideti ma odata cu berile alea ? dezamagiti fanii ? :cry: :cry: :cry:
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P VREM BEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE |
Al3xius tata.. tu deja ejti imbatat de fericire ca o sa primesti berea :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D hahahahahhahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
|
....nu mai pot de atata fericire ! :( :( :( da oricum incerc sa nu o arat si sa trec cat mai rpd peste ! :twisted:
|
OK............a fost de ajuns................ :P
Gabi io cred ca ar fi bine sa inchizi topicu` asta(gata! ce a fost a fost....vorba oltenilor:\"fusa shi se dusa\") :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :P (parerea mea)...... :P |
sa-l inchida ...da` la anu cand dau eu cu strengaritza sa-l deschida ! :lol:
|
Bwey, voi stiti care-i partea buna? NU STITI :P
Partea buna e ca si eu, si g-spott, si AvataR am luat bacu' :peace: Topic inchis! |
Redevine de actualitate subiectul pentru ca anul asta avem Bacul eu, cirozel si strengaritza(daca mai viziteaza topicul asta)! :roll:
Pana acum la orale( :lol: ) am luat 10 amandoi(eu si cirozel)! :wink: De luni intram iarasi in focuri la probele scrise si vineri sportul si am scapaaaat!!! Tineti`ne pumnii ! :? |
Re:
Quote:
|
:oops: sorry ca nu te-am trecut pe-acolo !
dar ai dreptate ! mai e o saptamana si scapam ! :wink: tu ce-ai facut pana acum ? :? |
felicitari Al3xius!bafta in continuare la toti care dati B.A.C.-ul.
eu l-am dat anul trecut asa ca am scapat. :D |
sar`na :lol: ! sper sa scapam si noi cu bine ! :roll: :?
|
Re:
Quote:
|
@ Al3xius :lol: Vine lunea ba.. treci dreacu' la invatat si lasa forumul :D :roll:
Sa treaca bacu.... numai sa treaca... :twisted: |
Cirozel n-avem nici o treaba noi ...eu unul cred ca mi-am cam luat-o in cap cu notele de la orale ca nu imi vine deloc sa repet comentariile alea la romana :roll: ....oricum m-am saturat de ***u asta de bac...abia astept sa treaca!! :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning