![]() |
Re: [VAND] orice piesa MK1 MK2
Planetare mk1 pt o cute in 4 ai ? Sa fie cat de bune. Sau daca dai separat aia scurta.
|
Set bandouri+praguri+secerile (complect) golf 2 gti, la doua usi aveti? Si daca da la ce pret? (sau macar un singur ornament pentru aripa fata tot de gti da momentan nu stiu de care parte)
|
Quote:
Da un tel dimineata 8-9 Quote:
Sry |
Da nu este nici o nenorocire,mai caut oricum multumesc pentru deranj,poate ma ai in vedere pe viitor,o veni si soarele pe strada mea.Bafta la vanzare.
|
UP, multe piese inca de mk1 mk2, preturi ca de sarbatori.
KR 12.000.000 motor+electrica toata CE1. 1,3i 450 lei cu electrica de la motor CE2, catalizator, alternator, electromotor, si toba intermediara, si cea finala. |
[VAND] orice piesa MK1 MK2
KR 12.000.000 motor+electrica toata CE1. 1,3i 450 lei cu electrica de la motor CE2, catalizator, alternator, electromotor, si toba intermediara, si cea finala. |
[VAND] orice piesa MK1 MK2
KR 12.000.000 motor+electrica toata CE1. 1,3i 450 lei cu electrica de la motor CE2, catalizator, alternator, electromotor, si toba intermediara, si cea finala Preturi de sarbatori |
Quote:
am revenit...din cate am inteles plasticele nu le dai separat...ok chederul era rezervat,cum sta treaba acum? si cel mai urgent ar fi macara geam,daca ai si ce pret mrs |
Quote:
Daca nu vine sa-l ia pana pe 10 ian...... Si macara de geam, de care usa man....? Se prea poate sa mai imi ramana una de dreapta de usa fara triunghi. Up la restul de piese (sper sa fac si lista ) |
Quote:
ir macara ma refer tot la model in 4 si fara triunghi sa fie astept atunci pana pe 10 mra |
fete de usi pt golf 2 in 4 usi???
|
1 Attachment(s)
Cornel, o caroserie taiata nu ai cumva? As avea nevoie de "segmentul" din poza. Tabla de la rezervor cu sau fara usa. Daca ai asa ceva... anunta-ma te rog.
L.E.: Pt caroserie in 3 usi. |
Quote:
Quote:
|
un motor 1.6 D/TD de golf 2 ai??? nu am stat sa citesc toate posturile..daca ai da-mi si un pret :D ms ! Bafta
|
UP, multe piese inca de mk1 mk2.
KR 450E motor+electrica+pompele amandoua+electromotor+alternator. Sau 400 E fara pompe 1,3i 450 lei cu electrica de la motor CE2, catalizator, alternator, electromotor, si toba intermediara, si cea finala |
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning