![]() |
Re: Dacia 1300 - Prima mea masina... Si am planuri mari cu ea!
2 Attachment(s)
Quote:
|
pai asa tabla ai tu de ies arcurile prin ea????
cel mai bine e dupa ce il tai sa ii aplatizezi capatul insa nu e neaparata nevoie! |
Quote:
... deci merge oricum, bun. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Asadar ce am inteles eu pana acuma despre arcuri, ca un semi-tutorial:
1. le dai jos cum le dai treaba ta doar sa nu te nenorocesti :chainsaw: 2. te uiti sa nu ai rugina sau sa nu fie gauri acolo unde sta arcul, si daca ai sa le remediezi 3. (nu neaparat) cumperi arcuri noi sa sti o treaba. cei nou e nou 4. le tai o spira sau doua cate doresti, 5. e de preferat sa le aplatizezi la un sudor cu autogen, dar nu e neaparat daca ai urmat pasul "2" 6. (nu neaparat) intaresti amortizoarele 7. (neaparat:-)) le pui inapoi !cu taietura in jos! cu atentie sa nuti spargi mufarinul. |
Quote:
|
Quote:
1 cauta-ti presa de arcuri ca altfel ramai ori fara maini sau picioare(asta pe fata, pe spate e lejerean) . . . 6 NEAAPARAT INTARESTI AMORTIZOARELE altfel muncesti ca "dasteptul" de 2 ori si e degeaba.... pacat de munca si banii tai... 7 nu e asa periculos sa le pui... doar sa fi atent:) |
Quote:
Faza cu intaritul amortizoarelor ii naspa la mine... Eu stau in Ludus langa Targu Mures, nush unde as putea gasi pe cineva sa faca asta... Ma duc maine sa intreb pe las servisuri... |
daca tai o spira sau 1,5 nu e neaparata nevoie.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sau mai e varianta cu amortizoare pe gaz care nu "plang" asa de repede ca alea normale si am impresia ca poti sa te cobori mai mult de 1,5 spire:) acum nu sunt asa sigur de asta... dar mai intreaba.... dar imi mentin ideea ca in loc sa dai bani pe unele noi mai bine le intaresti pe astea.... eu si bolidul ti-am dat sfaturile necesare ca sa faci o suspensie buna daca vrei sa asculti bine daca nu problema ta:) bafta cu masina |
1 Attachment(s)
Cam asa as vrea sa arate dacia mea... e facuta cu photoshop. pasajul spate lam desenat mai sus. Eu zic ca e super insa la a mea nu il cobor. Rotile vor fi extrabalon, negre, cu buza aurie... :rolleyes2 mai e mult pana sa ajunga asa...
|
lucrezi singur la masina sau mai ai pe cineva care sa te ajute?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning