Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse necatalogate (https://forum.4tuning.ro/46-curse-necatalogate.html)
-   -   Etapa XII - 02.11.03 - PRISMA TOWN (https://forum.4tuning.ro/46-curse-necatalogate/136-etapa-xii-02-11-03-prisma-town.html)

zetemte 03-11-03 16:26

Re: Welcome!

Quote:

Originally Posted by \"b99sha\"
Zetemte - welcome!!! Next event is on 22nov. (more details here on forum)
Very glad u liked it! We talked a little at the finnish. See ya next time!
+ I talked also with a student from Chisinau. He ownes a Jeep(some kind) and a Mercedes S600(wow!).
He said that he will come too next time. :) p.s. thank you 4 the pictures!

Yeah, I remember. You're the one who one Class B - Congrtulations :D
Chisnau - what is it ? S600 Huh - nice, but at this kind of competition I don't thnik is a good car for it :wink:

What car did you drive ? I might have asked, but I was so exited, that i don't remember 8) :)

3 weeks - Can't wait. I'll have to practice :lol: Do you know where is gonna be ? :twisted:

One more question ...

Waht about results ?!? Are they going to be on any site ?!? I would like to see the diffrence in the times ... :roll:

Gabi 03-11-03 17:41

Oooooooh :)
Cate mesaje fratiloooooooooooor :) Mai usor, ca nu stiu ce sa scriu :)
In primul rand, e un lucru bun ca a aparut un reportaj la TV!
In al doilea rand, se pare ca a fost ceva frumos la PRISMA :)
In al treilea rand... nu mai scriu nimic :) ca nu mai stiu ce :lol:

Pilu 03-11-03 18:47

Re: Mda

Quote:

Originally Posted by \"AcidMan\"
si m-am chinuit sa fac sa ajunga o echipa antena1 .. am zis ca poate poate.. oricum din cate am vorbit, se pare ca au ramas interesati. o sa incerc sa ii mai aduc. macar asa se mai popularizeaza...
Chiar cati ati vazut stirile de la 7 de pe antena?

Serios ? Eu unul am auzit alceva, de la cei de la Antena1.

Turbo110 03-11-03 18:49

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
io nu inteleg ceva.....adica multi zic ca nu-s destule curse care se tin dar cand se face cursa lumea nu vine, si putinii care vin nu concureaza......WTF????

iar cineva care vine si zice \"imi omor io masina pt un *** de timp\" ala n-are ce sa caute la astfel de curse nici macar ca spectator......cineva care spune asta e clar ca nu ii plac cursele si si-a luat masina \"sport\" doar pt agatat.....ce io fii trrbuit Hyundai COupe, un renault Kangoo Diesel era mai potrivit.......
un adevarat amator de curse , exact pt acel timp isi omoara masina......ca sa faca mai bine si mai bine, mai modifica putinla ea si revine tocmai pt acel timp sa vada cu cat s-a ameliorat.....

Ce sa mah nene un amarat de tico mai laso dreaq de treaba ca mai am cam 1 luna pana imi termin masina sa pot sa mi-o omor !

Gabi 03-11-03 18:52

Pilu: eu am vazut aseara la 19:20 stirile la Antena 1 si au dat reportaj cu imagini de la cursa. Intrarea la Prisma, imagini din interior... etc

pimp_lex 03-11-03 18:59

Quote:

Originally Posted by \"Turbo110\"
Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
io nu inteleg ceva.....adica multi zic ca nu-s destule curse care se tin dar cand se face cursa lumea nu vine, si putinii care vin nu concureaza......WTF????

iar cineva care vine si zice \"imi omor io masina pt un *** de timp\" ala n-are ce sa caute la astfel de curse nici macar ca spectator......cineva care spune asta e clar ca nu ii plac cursele si si-a luat masina \"sport\" doar pt agatat.....ce io fii trrbuit Hyundai COupe, un renault Kangoo Diesel era mai potrivit.......
un adevarat amator de curse , exact pt acel timp isi omoara masina......ca sa faca mai bine si mai bine, mai modifica putinla ea si revine tocmai pt acel timp sa vada cu cat s-a ameliorat.....

Ce sa mah nene un amarat de tico mai laso dreaq de treaba ca mai am cam 1 luna pana imi termin masina sa pot sa mi-o omor !

huh? n-am inteles ce-ai vrut sa spui........ce treaba are Tico al tau cu faptul ca ala cu Hyundai a zis ca nu-si omoara masina pt un *** de timp.....?

Turbo110 03-11-03 19:05

:D

Ai spus ceva despre lumea care vine se uita dar nu participa !

pimp_lex 03-11-03 19:29

Re: :D

Quote:

Ai spus ceva despre lumea care vine se uita dar nu participa !

ah,ok, m-ai inteles tu gresit......
e foarte bine ca sunt si spectatori, doamne fereste ca doar nu toti au cum sa participe, nici eu nu as participa ca n-as avea masina pt asa ceva, ma refeream la ala cu Hyundai ca daca el nu vine pt \"un ***\" de timp, inseamna ca nu e un om caruia-i plac cursele..........pt ca o cursa asta inseamna, batalie de timpi.....

Turbo110 03-11-03 19:38

:D

Daca spui depre accentul galben facut de zeno !
Baiatul ala vine des la ilegale deci nu pot sa mah pronunt ! dece a vb asa ceva !

pimp_lex 03-11-03 19:52

Re: :D

Quote:

Daca spui depre accentul galben facut de zeno !
Baiatul ala vine des la ilegale deci nu pot sa mah pronunt ! dece a vb asa ceva !

io stiu ?1, e un Hyundai Coupe , nu stiu culoarea, si in paginile anterioare a spus cineva ce s-a intamplat........eu n-am fost acolo.......(din pacate)

Anonymous 03-11-03 21:00

Mi-a placut mult de tot cum a iesit. Si noroc si de vreme buna.
A fost super ideea cu startul din pasaj, a fost de efect ca se auzea intai moturul ambalat, schimbatu in a II-a si abia apoi aparea masina :).
Daciile berline au aratat ca pot si ele daca stie cine sa le struneasca printre jaloane, si le-au batut obrazul unora dintre ceilalti participanti.
Au stricat showul cei care n-au reusit sa inteleaga cum e circuitu...desi s-a facut si prezentarea la pas...si l-au parcurs total aiurea.
Frumos showul facut de cei care au dat-o in cerculete pana au fiert motoru:) vezi NSLu, sau au luat stalpi, vezi Fordu.

Suprafata a fost destul de neprielnica: placi de beton cu multe asperitati iar la iesirea de pe circuit o suprafata foarte alunecoasa care era sa-i arunce pe multi in decor.

Legat de faptul k au aratat la Antena 1, nu-i nici o noutate, au facut reportaje la fiecare etapa, si au dat la stirile de la 7.

Astept rezultatele si eu, ca n-am vazut acolo sa se fi facut premiera, ori am plecat eu prea repede.

AcidMan 03-11-03 21:04

Mda ... aia de la antena nici nu stia unde se tine si mai ales ca se tine.
M-a sunat un prieten care lucreaza acolo si i-am zis , asta sambata seara. Prima data vroiau un reportaj pt emisiunea lUi Ardei Gheorghe dar duminica dimineata m-a sunat Sanda aia ca vin de la stiri. That's all.

RoSonic 03-11-03 21:29

>>eu eram Guestu de mai sus.

Da ideea e ca ar trebui sa pastreze organizatorii legatura cu Antena 1 in cazu de fata, si in general cu media, ca sa se faca putina publicitate inainte de curse, sa afle lumea ca se tin deoarece foarte putini stiu, site-ul asta fiind singurul loc de unde se poate afla.

Dar incet, incet poate o sa se implice mai multi in mediatizare.

tekno 03-11-03 21:32

yo nu am vazut nici un reportaj.... :( ce-i drept nu pre ma uit la shtiri....

LEXUS 03-11-03 21:34

Da, cam nasoala suprafata,mai ales ca in primu viraj dupa iesirea din pasaj, daca derapai pe pietrisul (care era destul de mult) dintre placi nu mai intrai bine dupa jalon..
In rest..frumos...si fetele de altfel..nu numai masinile:)

All times are GMT +2. The time now is 14:03.

- Copyright 2026 4Tuning