![]() |
Re: Divizia A si Cupele Europene
respect pt rapid si pt steua da mai departe merge steua
|
Steaua calificata 0-0 retur !!!
Forzaaa Steaua!! PS: Semifinala: Steaua vs. Basel !!! |
am vazut meciul.a fost km plictisitor dar...FORZA STEEEAUA:workout: :joy: :rockon: :woowoo: :chainsaw: :dance: :raving: :bat: :razz:
|
forza Steaua forza Steaua eee eee!!!
va astept pe 20 pe lia baieti ;-) |
Deci........ FORTZA STEAUA FORTZA STEAUA EEEEEE EEEEEEEE
|
Rapidistii:ciocu` mic si joc de glezne!De acum incolo la TV cu punga de seminte in fata! :D :D :D
|
rapidishtilor luati kitu de fifa 2006 de la dinamovisti si puneti'va pe sistem :))
|
Nu mai vad nici un rapidist tare-n gura acuma......
Ce sa intamplat dragilor?? :?: :?: |
steua joaca cu MIDDLESBRO
|
Later Edit,se pare ca vom juca in semifinala in cupa UEFA cu Middlesbrough FC :(
|
Quote:
akum o sa le ia cva sa comenteze...nu d alta dar stiu cativa rapidisti, si taaaaaaare prosti sunt :) deh, renumele nu se face cu una,cu doua STEEEEEEEEEAAAAAUA!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Steaua Ale Ale .. sa vazut cine a jucat mai bine si cine e cu mai mare experianta ..!! FOrzzzzaaaa Steauaaaa ... !!
|
FORRZZZAAA STEAUA....LA MAI MARE....AM RAGUSHIT CAT AM TIPAT PE MAGHERU CU CAPU PE GEAM...:D da au meritat-o baietii chiar si cu cu 0-0...rezultatul conteaza!
|
Quote:
|
Quote:
oricum...daca Antonescu traia....rapidul nu mai avea suporteri... ma rog, nici steaua nu il mai avea pe nicolita :lol: akum sa vedem....ce credeti k face cu middlesbrough?! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:51. |
- Copyright 2026 4Tuning