![]() |
Re: Pascani
si sa specificam ..multe masini care daca nu au loc de parcare ... blocheaza pe altii sau isi fac singuri loc de parcare pe unde gasesc ...
|
cine vorbeste... :)))
|
Salut Baieti! Ma bucur sa vad ca exista o comunitate cat de mica si la Pascani. Va felicit! Am sa fiu direct: aveti ceva masini modificate in oras? In comunitate, intre voi prietenii? Noi pe 8 sau 15 nu stim inca data organizam un TuningShow in Roman si va invit cu placere sa veniti! Expo exterior/Expo Interior/Burn/Audi...indiferent ce aveti, va asteptam!!! Si ca participanti si ca spectatori sunteti invitati la Roman pentru a lega noi prietenii. Va salut, astept mesajul vostru.
P.S. Comunitatea noastra o gasiti tot la propuneri undeva mai sus :) deu mai jos de a voastra :) |
salut!
multumim pentru felicitari. si eu ca sa fiu tot direct:prin oras sunt cateva masini modificate...;dar noi cei care facem parte din comunitatea asta mica nu avem masini modificate deocamdata deoarece suntem inca studenti,elevi,parinti nu ne-au dat masini cadou.Conducem masinile parintilor... Va multumim de invitatie si speram sa fim prezenti ca spectatori. Bafta cu organizarea! |
morpheusmaster cum spunea si onix,noi suntem deabia la inceput dar pasiunea este in sange..multumim pentru felicitari,si ne-ar place sa legam prietenii intre comunitati, o sa incercam sa onoram invitatia.
cu respect andreyutzu |
Quote:
Quote:
Eu va salut si va urez succes pe viitor! Raman subscribed la acest thread, va anunt pana la urma cand si cum...si tinem legatura. Numai bine baieti! |
si noua ne face o deosebita placere sa ne cunoastem...si speram sa ajungem ca sa va sustinem...tinem legatura
|
Din cate am inteles eu de diferite forum-uri evenimentul de la Roman in mare parte nu va mai avea loc in toamana asta,urmand a fi organizat in primavara.
Oricum noi vom fi prezenti ca spectatori cand se va oraganiza. |
Quote:
|
morpheusmaster noi o sa incercam sa venim la eveniment orcand o sa se faca...si speram sa ne adunam cat mai multi pana in primavara...salutare :D
|
mai baieti da nu mai zice nimeni nimic?
speram sa reusim sa punem si niste poze cat mai repede. |
avem ceva poze dar trebuie sa ne adunam odata sa facem o sedinta foto
|
pai asa zic si eu...sa vada lumea ca nu stam numai in spatele monitoarelor :D
|
1 Attachment(s)
Hai sa sparg eu gheata si sa pun o poza cu fosta masina. Este vorba de un golf 4 din 2001 alh 90 caluti. Si acum imi e dor de ea :ashamed:
PS: Cat de curand o sa pun poze si cu viitoarea masina :lol: |
frumoasa masina leutzu...asteptam poze k noua achizitie...salutare
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning