![]() |
Re: Spioni in familia suedezului SAAB - noul 9-5 Sedan
Imaginea este absolut esentiala, arata mult mai fresh decat actualul e-klasse si a6, de seria 5 nu mai vorbim ca e batuta inclusiv de citroen c6.
Hai sa te intreb altfel: Daca asta e singurul atu al 9-5-ului, ce fac in plus concurentele germane? Ca doar nu bat cuie, Doamne iarta-ma! Motoarele exclusiv turbo reprezinta trademarkul marcii, valori la care se reintoarce Saab. Nu da verdicte vis-a-vis de fiabilitate pana nu vezi ce si cum. Vrei parerea mea sincera? Se poate lua lejer la tranta cu oricine din clasa ei, inclusiv regele Lexus. Vanzarile cu siguranta vor fi mai mici, pentru ca si productia va fi mai mica, iar Saab nu e pt oricine. |
arata americaneste, mai ales spatele. e frumos si suna bine motorizarile:)
|
O masina interesanta si frumoasa . Sunt fan Saab asa ca .......
|
Quote:
|
Quote:
Daca ma uit bine la poze, pot sa spun ca se regasesc multe elemente din aeronave, interiorul nu mai vorbesc, daca ala la dumneata arata a troleibuz, n-am nimic cu parerea dumneavoastra. In legatura ca fan al masinilor nemtesti, de ce ne tot dati atatea exemple, si nu mai multe, dumneata ai zis E-klasse, Series 5, Audi A6 si cam astea. Intai va recomand ca dupa lansarea pe piata, sa va duceti la un test drive si sigur o sa ramaneti impresionat, chiar si acum se poate cu actualele modele, parerea mea e ca ia multe modele de la germani, sa te intreci cu un bmw 330i si un saab 93 aero V6 250 hk, nu stiu cat are bmw ala, dar cred ca are mai mult si se tinea langa el, inseamna ca nu e asa cum spuneti. |
ok,eu mi-am exprimat parerea despre care am si precizat de fiecare data ca este una subiectiva.PE MINE saab nu m-a impresionat niciodata cu nimic si rog a se observa faptul ca PE MINE se refera strict la PERSOANA MEA.
Nu vreau sa intram in polemici asa fara rost deci am putea depasii momentul pentru ca este o discutie interminabila si fara rost. |
Quote:
@On: Super tare masina. SAAB RULLES! |
Nu arata rau.
|
Quote:
Numai bine! L.E.:Gata cu polemica dar nu m-am putut abtine la faza asta.:lol: |
arata foarte bine.....:D
|
frumoasa tare masina
|
Arata luxos :o
|
Arata foarte bine masina, dar un lucru ma cam deranjeaza, acela fiind bordul, care, dupa parerea mea, are o forma invechita. Motoarele sunt super, mai ales ca sunt turbo.:D
|
Noul sedan SAAB 9-5 prezentat in detaliu
1 Attachment(s)
Noul sedan SAAB 9-5 prezentat in detaliu
Suedezii de la SAAB s-au apucat foarte foarte constinciosi de treaba si au incropit o campanie de promovare sugestiva pentru produsele lor, in special pentru sedanul 9-5. Noul SAAB a fost prezentat saptamana trecuta la Frankfurt si va fi disponibil incepand cu primavara anului viitor. Din respectiva campanie de promovare face parte si videoclipul de mai jos, vizionare placuta! <embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/b7JblgeJnl1" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed> |
pai nu prea mai este de comentat nimic la masina asta, acum o vazui si in miscare, deci e o reusita pentru Saab. Bravo Saab cat mai multe vanzari!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:06. |
- Copyright 2026 4Tuning