![]() |
Re: Ford Mondeo MK1 1.8 TD - :X
Quote:
poate facem si pentru fordu meu :lol: |
Si eu vreau lupe :D Asa ca astept "tutorial"-ul :D.
|
Quote:
Quote:
Asta ii metoda mea acum depinde de ce lupe aiiii |
Te-ai ocupat de ea nu gluma,imi place cum arata toata masina,dar nu ziceai ca o faci rosie pe toata???
|
Quote:
|
La jante nu mai faci nimic?? Ma gandeam buza rosie si steaua neagra,cred ca ar da mai bine (parerea mea). Tu ce zici?
Motorul il schimbi?? |
Quote:
Motorul il las asta pentru ca am niste ganduri serioase cu el:D:D:D |
Asa si trebuie,sa-ti placa tie,mai presus de toate,restul e cum se spune aici pe site: can-can.
|
3 Attachment(s)
Sa mai adaug si eu cate ceva. Am schimbat filtru motorina, mi-am montat contact general (nu am poza insa dar voi face) am trecut la jantele de tabla cu cauciucuri de iarna, parca ii alta masina cu rotii de bicicleta acum :))
. Si o poza cu masina cu lupele montate insa cu jantele de vara! Weekendul viitor sper sa ii schimb uleiul, filtru ulei, filtru aer, sa fim pregatiti de iarna cu totul:D |
arata bine masina da mi se pare un pic cam cocotata...:)
fa ceva si pune-o putin pe burta... in rest felicitari.... |
Quote:
Si comparativ pe langa toate mondeo-urile din oras, mk1,mk2 nivelul intre a mea si restu la cupeu ii cam de aproape o palma deci ii destul de ok si cu alea pe 16" dapai cu astea pe 14 :)) |
io dupa ce am pus rotile de iarna (14'') nu mai pot sa urc nici o bordura si dau in toate pietrile de pe drum... pana si o sticla de plastic de 2l imi atinge...:P
|
1 Attachment(s)
Mie imi plac :D:D:D imi trebuie 2 stickere cu 4Tuning neaparat:( plange dupa ele :P
|
Am mai schimbat la masina parbrizul care era fisurat si am pus nou insa beleaua e ca ma lasa bateria (defapt m-a si lasat deja) si in week sa-i schimb uleiul si toate filtrele... cam atat s-a mai facut la masina
|
Go GO! Eu astazi am vb cu un baiat din Arad, care imi rezolva evacuarea. (toba sport, etc. ) Apoi trecem la prelungire capota+badboy look.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:54. |
- Copyright 2026 4Tuning