![]() |
gta k discutia degenereaza ;)
|
chiar asha!! daca e de certuri sa alegem arena!! propunetzi shi voi un subiect cat de cat ca lumea
|
De cand a fost creat topicu' asta, nu cred ca s-a discutat calumea (ca-ntre \"baieti si fete\") pe macar o pagina, asa ca mai usor cu offtopicu', pentru ca risca sa fie inchis.
|
:lol: pai eu cu cine ma cert? cearta este o discutie in fond si la urma urmei ... carmen sigur e fata ... so? ce e offtopic?
ok ... will drop it! apropos fetele ... dati-mi o ideie de cadou pentru o fata ... 23 de ani implineste. offtopic ... goood ce somn imi e! |
pai o bijuterie din aur sau argint cade destul de frumos la inima unei femei ... akuma depinde si de bijuterie .. sa fie ceva frumos si finutz ... nu trebuie neaparat sa fie scump daka sti ca ii place .. parerea mea
|
sau o chestie de artizanat faina...si interesanta sa-i ia okii....
panalaurma tu stii cel mai bine in functie de caracterul ei..poate detesta bijuteriile si artizanaturile i se par deprost gust si inutile..poate gasesti ceva util..o bluzita...ca nu s-ar astepta :P |
Niste unghii false ar fi ideale :P :P :P :lol:
|
Quote:
|
Eu zic ca ceea ce ii cumperi sa fie in functie de relatia ta cu tipa (prietena,amica etc) si de personalitate si pasiuni :D Mie mi`ar placea sa primesc ceva legat de masini(de ex o miniatura,vezi OMV :D ) Era sa scriu \"orice\" legat de masini, dar nu m`ar incanta o piesa uzata :)) Intelegi tu ce vreau sa spun...Aniversarea mea e pe 21august si pun pariu ca asa ceva o sa primesc :))
|
itzi dau io o axa cu came de c20ne plina de ulei :D
|
hmmm ... multumesc pentru ajutor si reply-uri!!! daca va intereseaza ce a primit ... un tricou cu un steag de curse, o miniatura de la MOL (ceva masinuta cu ceas de pus pe birou) si o bratara de argint pentru picior. :D
Tox ... chestia e ca axu cu came nu a incaput in plasa :P ... |
n0namee, asha cadouri dai tu la fete? Tricouri cu steaguri si masinutze?(Hai ca cu bratzara ai mai nimerit-o) :P :P :lol: :lol: :lol:
|
Inseamna ca tipa e pasionata de masini..ce aveti cu baiatu`? Rautaciosi mai sunteti...el stie mai bine ce vrea fata...PS Mie mi`ar fi placut cadoul... fara bratara de picior :)) Va dau adresa sa`mi trimiteti axu`?Maine e ziua mea... :)) :oops:
|
la multi ani carmen!!! :bunch: :drunk: :peace:
|
10q 10q 10q 10q :D :hug: :drunk:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning