Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Masina mea Tico (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/133406-masina-mea-tico.html)

_Bj_ 02-05-10 00:20

Re: Masina mea Tico

1 Attachment(s)
+1
Multumesc! mai am umpic si termin interioru.

_Bj_ 04-05-10 19:31

1 Attachment(s)
:peace:

B-99-SAA 04-05-10 20:12

mai e de lucrat mult per total la masina, dar vad ca te tii de treaba. cand o bagi la vopsit? de fapt intrebarea corecta ar fi... ce culoare o faci... trage-i un colant marfa pe deasupra, cred ca i-ar sta bine.
succes in continuare, si spor la treaba!

_Bj_ 05-05-10 08:28

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3333510)
mai e de lucrat mult per total la masina, dar vad ca te tii de treaba. cand o bagi la vopsit? de fapt intrebarea corecta ar fi... ce culoare o faci... trage-i un colant marfa pe deasupra, cred ca i-ar sta bine.
succes in continuare, si spor la treaba!

hmm sincer nu stiu ce culoare so fac.. odata vroiam negru mat , odata albastru electric , odata alb + negru nu sunt decis ..

Inca una :twisted:

B-99-SAA 05-05-10 13:15

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by _Bj_ (Post 3334751)
...nu stiu ce culoare so fac.. odata vroiam negru mat , odata albastru electric , odata alb + negru nu sunt decis ..

negru am vaz un singur tico, era vopsit nu colantat. cel mai bine da negru mat (colantata) sau albastru ca in poza atasata (vopsita).:twisted: acum depinde daca o vopsesti sau o colantezi. asteptam cu nerabdare :D si mai asteptam si jantele, sa vedem ce iese 8)

pustiu_FUG 05-05-10 13:46

rosu mat:D ar fi ceva..

_Bj_ 05-05-10 14:16

1 Attachment(s)
Masina va fi vopsita ..am sa vad dupa ce o sa fie toata dreapta sa vorbesc pe aici cu cineva sa imi faca virtual tuning :D si atunci ce o sa arata mai bine aia o sa fac :D

my_name_speed 05-05-10 20:55

salutare mar interesa si pe mine ce scaune ai pe masina par a fi de opel si dak sau potrivit sau ai ceva adaptari.In rest incepe sa prinda forma masina astept sa o vad vopsita si pe mine ma batea gandul la negru matt poate face cineva un virtual cu un tico negru matt sa vedem dak ii sta bn.mult succes in continuare

tm86srg 07-05-10 22:46

Vazusem tico asta anu trecut in iarna cred, la Oravita. Singurul lucru ce mi-a placut de pe el erau rotile si alea l-am vazut putin ca eram in trecere si el era parcat.
Cand am vazut bordul imi parea cunoscuta opera de arta dar nu eram sigur, dar astazi m-am convins :D
Spor la munca si bafta!!

TM32CIP 07-05-10 23:47

Sergione mai traiesti tata ? :shock:

nelutz69 08-05-10 00:32

Quote:

Originally Posted by _Bj_ (Post 3335649)
Masina va fi vopsita ..am sa vad dupa ce o sa fie toata dreapta sa vorbesc pe aici cu cineva sa imi faca virtual tuning :D si atunci ce o sa arata mai bine aia o sa fac :D

Cand mai vin prin zona, o sa iau flexu la mine si tai eleronul ala :twisted: nu l-ai dat jos inca ?
http://s2.4tuning.ro/?mmid=fb551806a330b6cc4

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3342750)
Sergione mai traiesti tata ? :shock:

Traieste, azi l-am intalnit si am vb putin la o cafea desore masini, printre care si despre acest Tico :-)

_Bj_ 08-05-10 09:28

Quote:

Originally Posted by nelutz69 (Post 3342802)
Cand mai vin prin zona, o sa iau flexu la mine si tai eleronul ala :twisted: nu l-ai dat jos inca ?
http://s2.4tuning.ro/?mmid=fb551806a330b6cc4

Nu pai trebe sa sudez gaurile alea :-) cand o sa sudez o sa il dau jos ca nici mie nu-mi place deloc :rolleyes2

Quote:

Originally Posted by my_name_speed (Post 3336640)
salutare mar interesa si pe mine ce scaune ai pe masina par a fi de opel si dak sau potrivit sau ai ceva adaptari.In rest incepe sa prinda forma masina astept sa o vad vopsita si pe mine ma batea gandul la negru matt poate face cineva un virtual cu un tico negru matt sa vedem dak ii sta bn.mult succes in continuare

Sunt Recaro LS sau pus pe mai multe masini..si sunt adaptate :-)

Quote:

Originally Posted by tm86srg (Post 3342636)
Vazusem tico asta anu trecut in iarna cred, la Oravita. Singurul lucru ce mi-a placut de pe el erau rotile si alea l-am vazut putin ca eram in trecere si el era parcat.
Cand am vazut bordul imi parea cunoscuta opera de arta dar nu eram sigur, dar astazi m-am convins :D
Spor la munca si bafta!!

Mersi sper sa iasa ceva frumos nu ce era anu trecut :-)

_Bj_ 10-05-10 01:12

Stie cineva care sunt pasi pentru pregatire inainte de vopsit + vopsit ?
Am mai facut cate ceva pana acum dar nu singur .. si prefer sa primesc niste sfaturi :D

TM32CIP 10-05-10 09:21

Indiferent de tabla sau plastic, in mare, ai asa :
- matuit cu apa ( smirglu de 1000 si multa multa apa ) freci absolut toate suprafetele pana vopseaua ce e acum pe masina nu mai e lucioasa
- interioarele usilor + stalpii interiori : poti matui cu pasla, ca sa nu umpli masina de apa, pentru ca la interior oricum rezista mai mult si mai bine vopseaua, la fel, pana nu mai raman suprafete lucioase
- daca ai de indreptat, chituit ceva ... smirglui pana la metal, dai cu chit, finisezi, matuiesti si dai cu filler zona ( sau grund - Primer - ) inainte de vopsit
- in cazul barilor de plastic, matuiesti cu 2000 si apa, nu foarte mult ca nu sunt zgrunturoase barile de tico, apoi trebuie suflate cu plastic primer ( Plastofix ) apoi cu filler, si pe urma vopseaua.

Caroseria vei vedea ca merge repede ... smirglu de 1000, cate juma de coala 1 data .. si un furtun cu apa la relanti :-)
Daca ai nelamuriri, intreaba

_Bj_ 10-05-10 17:39

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3348131)
Indiferent de tabla sau plastic, in mare, ai asa :
- matuit cu apa ( smirglu de 1000 si multa multa apa ) freci absolut toate suprafetele pana vopseaua ce e acum pe masina nu mai e lucioasa
- interioarele usilor + stalpii interiori : poti matui cu pasla, ca sa nu umpli masina de apa, pentru ca la interior oricum rezista mai mult si mai bine vopseaua, la fel, pana nu mai raman suprafete lucioase
- daca ai de indreptat, chituit ceva ... smirglui pana la metal, dai cu chit, finisezi, matuiesti si dai cu filler zona ( sau grund - Primer - ) inainte de vopsit
- in cazul barilor de plastic, matuiesti cu 2000 si apa, nu foarte mult ca nu sunt zgrunturoase barile de tico, apoi trebuie suflate cu plastic primer ( Plastofix ) apoi cu filler, si pe urma vopseaua.

Caroseria vei vedea ca merge repede ... smirglu de 1000, cate juma de coala 1 data .. si un furtun cu apa la relanti :-)
Daca ai nelamuriri, intreaba

bara mea fata a fost luata toata cu 120 :-s cum so fac acum inapoi ? dau cu 1000 ud pana se simte frumos la mana ?

All times are GMT +2. The time now is 17:58.

- Copyright 2026 4Tuning