![]() |
Re: Masina mea Tico
1 Attachment(s)
+1
Multumesc! mai am umpic si termin interioru. |
1 Attachment(s)
:peace:
|
mai e de lucrat mult per total la masina, dar vad ca te tii de treaba. cand o bagi la vopsit? de fapt intrebarea corecta ar fi... ce culoare o faci... trage-i un colant marfa pe deasupra, cred ca i-ar sta bine.
succes in continuare, si spor la treaba! |
1 Attachment(s)
Quote:
Inca una :twisted: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
rosu mat:D ar fi ceva..
|
1 Attachment(s)
Masina va fi vopsita ..am sa vad dupa ce o sa fie toata dreapta sa vorbesc pe aici cu cineva sa imi faca virtual tuning :D si atunci ce o sa arata mai bine aia o sa fac :D
|
salutare mar interesa si pe mine ce scaune ai pe masina par a fi de opel si dak sau potrivit sau ai ceva adaptari.In rest incepe sa prinda forma masina astept sa o vad vopsita si pe mine ma batea gandul la negru matt poate face cineva un virtual cu un tico negru matt sa vedem dak ii sta bn.mult succes in continuare
|
Vazusem tico asta anu trecut in iarna cred, la Oravita. Singurul lucru ce mi-a placut de pe el erau rotile si alea l-am vazut putin ca eram in trecere si el era parcat.
Cand am vazut bordul imi parea cunoscuta opera de arta dar nu eram sigur, dar astazi m-am convins :D Spor la munca si bafta!! |
Sergione mai traiesti tata ? :shock:
|
Quote:
http://s2.4tuning.ro/?mmid=fb551806a330b6cc4 Quote:
|
Quote:
Nu pai trebe sa sudez gaurile alea :-) cand o sa sudez o sa il dau jos ca nici mie nu-mi place deloc :rolleyes2 Quote:
Quote:
|
Stie cineva care sunt pasi pentru pregatire inainte de vopsit + vopsit ?
Am mai facut cate ceva pana acum dar nu singur .. si prefer sa primesc niste sfaturi :D |
Indiferent de tabla sau plastic, in mare, ai asa :
- matuit cu apa ( smirglu de 1000 si multa multa apa ) freci absolut toate suprafetele pana vopseaua ce e acum pe masina nu mai e lucioasa - interioarele usilor + stalpii interiori : poti matui cu pasla, ca sa nu umpli masina de apa, pentru ca la interior oricum rezista mai mult si mai bine vopseaua, la fel, pana nu mai raman suprafete lucioase - daca ai de indreptat, chituit ceva ... smirglui pana la metal, dai cu chit, finisezi, matuiesti si dai cu filler zona ( sau grund - Primer - ) inainte de vopsit - in cazul barilor de plastic, matuiesti cu 2000 si apa, nu foarte mult ca nu sunt zgrunturoase barile de tico, apoi trebuie suflate cu plastic primer ( Plastofix ) apoi cu filler, si pe urma vopseaua. Caroseria vei vedea ca merge repede ... smirglu de 1000, cate juma de coala 1 data .. si un furtun cu apa la relanti :-) Daca ai nelamuriri, intreaba |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:58. |
- Copyright 2026 4Tuning