Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Koenigsegg CCX (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/13339-koenigsegg-ccx.html)

Race 10-03-06 02:40

Re: Koenigsegg CCX

Quote:

Revenind la Koeniggsesggesgeegs sau cum naiba se scrie, ceva valori pentru forta deportanta stie cineva?
Sa mai postez o data timpii pe Nurburgring ? CCR e mai rapid decat Veyron,la jumatate de pret.Poate fi si magie neagra la mijloc,important e ca E MAI RAPID.

Transmisia de Veyron suporta atata cuplu si putere...sunt profund impresionat ! La fel si o cutie manuala.Daca vreau sa schimb vitezele din buton,imi iau Playstation.Si un aparat automat de scarpinat in nas ar fi greu de realizat...pe de alta parte pot sa fac asta manual,mai simplu si mai eficient.

Quote:

1) Bugatti Veyron are viteza maxima 407 KM/h LImitata Electronic
Ce amuzant ! Povesti de adormit copiii,ca tre' sa se laude si ei cu ceva daca viteza maxima e singurul lucru bun la aceasta masina.

Quote:

Este sau nu la ora actuala cea mai rapida masina de serie din lume
Nu este ! Daca s-a intamplat ceva,si am scris posturile de mai devreme cu fonturi ilizibile,culoare alba sau orice le-ar face de necitit,spuneti si remediez.Daca nu,raspunsul se afla acolo...

Discutia asta devine aberanta.Dati inainte cu luxul fara a argumenta in nici un fel,spuneti ca Veyron e mai rapid iarasi fara a argumenta (si ignorand argumentele care spun ca e mai lent)...ideea cand postezi e sa citesti ce au scris ceilalti,dar pare prea complexa pentru unii dintre voi.

GabiByte 10-03-06 13:50

adi01.
Stii de ce e limitata macar?
Habar n-aveti de nimic mah si va bagati dupa ce ati vazut la stiri despre Bugatti ala.
Pe Nurburgring se vede ce si cum. Bugatti are un top speed mare si ceva lux in interior si acolo se termina tot.
SE POATE MULT MAI BINE SI KOENIGSEGG O VOR DEMONSTRA.

Maka 10-03-06 18:48

Am urmarit toata discutia voastra, dar se pare ca omitem ceva ! bugatti-ul este o piesa de inginerie! vw a investit in acest proiect multe milioane. cum va explicati ca fabricarea unui singur veyron 16/4 costa in jur de 5 milioane de dolari, iar pretul de vanzare e putin peste un milion ? s-au autodepasit si trebuie sa o luam ca atare! pe de alta parte, daca privim lucrurile din punct de vedere pret / performante , Koenigsegg CCX este de preferat ! totusi ambele demonstreaza avansul extraordinar al tehnologiei !

GabiByte 11-03-06 07:00

Stai linistit ca is dume foarte mari cu 5 milioane. E drept ca s-ar putea sa nu scoata profit VW de pe ea, dar in orice caz nu costa 5 milioane. Koenigsegg e mult mai ieftina si producatorul isi ia si profit, ca doara pe astia nu stiu cine ii sustine...

Maka 11-03-06 21:52

Se poate sa nu fie chiar 5 milioane.eu asa am inteles din mass-media. Koenigsegg e pe cont propriu din cate stiu eu si asta e o bila alba pt ei ! asteptam alte concepte...

adi01 12-03-06 17:29

Gata nu ma mai cert cu prostii ca o sa creada lumea ca sunt mai prost ca ei ... bine Gabybyte... asai cum zici tu .. defapt chiar in spatele blocului meu se afla cea mai tare masina din lume la ora actuala ! Are numele de Trabant TDFSICSUPERDUPERULTRACOMPRESOR merge si pe benzina si pe motorina si pe gaz si pe keroseen si pe apa si pe stuchitzi si pe pishat si pe cacat si pe ce mai vrei tu ! are motor de 16KG nu e 16 L ca au spus ca e mai tare si are nici mai mult nici mai putin de 2000 de veverite constipate care alearga pe 2000 de rotite ... si in treapta intai se duce in 400 a doua sare de 1000 si are 10 trepte de toate... oricum cu marsalieru a depasit viteza sunetului .. Gabybouyte stai cu ce stii tu ca stii f bine .. si nush parca astia de la VW ti-au dat la *** si nu te-au platit la ce nervozat esti pe ei ;) iar aia de la Koenigsegg te-au platit bine dupa !

Sorry pt limbaj dar nu m-am putut abtine ! :P

GabiByte 12-03-06 21:26

vad ca nu te-ai putut abtine.
Inteleg ca esti revoltat. Dar trebuie macar sa purtam o discutie pasnica. Daca nu poti purta asa ceva nu posta in thread. Un sustinator al WCeyronul in minus nu strica...mai putine explicatii de dat. Io cre ca stiu bine. Tu crezi ca stii bine. Nu ajungem niciunde.

einstein1984 14-03-06 20:58

Eu unul astept o Zonda cu 2 turbine. Cred ca Koenig specials ar putea rezolva asta, daca nu Gemballa sau Hamann. Barem e mai frumoasa decat suedeza.

GabiByte 15-03-06 11:57

un Zonda cu 2 turbine nu va aparea prea curand. Probabil daca ar face un tuner...tot pe motoru de 7.3 aspirat vor merge, dar va aparea o versiune interesanta cu 650cp.

All times are GMT +2. The time now is 04:32.

- Copyright 2026 4Tuning