![]() |
pai atata timp cat ei sunt niste ciobani prosti...or sa-i permita ! n-ai vazut ce scrie acolo ..un taximetrist a crezut k sunt tigani din luca dupa cum se comportau ...familie de oameni PENALI ! :evil: :evil:
|
Deja nu mai este o noutate. Cretinu' asta nu se va opri :evil:
|
756 dintre userii forumului nu au campul Locatie completat, iar numarul userilor din Craiova, care si-au trecut locatia in Profil, este de 93 (+ cei care n-au locatia completata) :wink:
|
Astea de prin Craiova sunt mai maniaci de felu` lor :P :lol:
|
Incerc sa nu bat nici un apropo si sa nu ma oftic ..
Ma oameni buni ...nu trebuie neaparat ca sa postezi doar ca sa faci acolo la nr de posturi un nr cat mai mare , nu trebuie neaparat sa postezi daca nu ai ceva important de zis, nu trebuie neaparat sa postezi doar ca sa fie acolo la ultimul mesaj numele tau ! ... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: |
Sa continuam aici cea ce am inceput la topicul \"S-a deschis sezonul?!\" , adica off topic [ in mare parte ] :lol: .
Alexius voi , Ghost , parca ati filmat pe zapada [ nu numai ] de cateva ori pentru a face un film , film pentru prezentarea clubului Ghost [ din cate stiu eu ] . Ce se mai aude de el ? Ati reusit sa il faceti ? Macar puneti cateva filmulete [ parti din inregistrari ] ca stiu ca va iesit misto :wink: . De preferat , daca se poate , partea in care s-a facut burn out in fata gardei . |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Burn - out in fatza gardului poate!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
momentan strangem materiale ! :wink: |
Re:
Quote:
Gabi tu nu zici nimic ? Este bine unde discutam acu :x ? Aaa ... ia zi profesore ? |
o intalnire 4tuning a tuturor user-ilor din Craiova dupa BAC...ce ziceti?...daca se ofera mai multi sa vina ma ofer eu sa dau cate un pm la toti forumistii din Craiova...merge?sau ne lasam?
|
Re:
Quote:
|
spuneti ora si locul si voi fi prezent ! :lol:
|
Re:
Quote:
sa vedem care se mai baga... sa pot onora invitatia intalnirea trebuie sa fie dupa 28 iunie ca atunci ajung in tara :lol: |
Re:
Quote:
Hahahahahahahah asta e tareeee... BMW......oltenesc..buhuhuhaahahah.....ma jigneshti.....e Subaru de oltenia :P :lol: :lol: |
Balada Oltcitului :lol:
Undeva linga Craiova Unde creste prazul drept Si olteanul din nascare Se considera destept Un splendid bolid metalic E pe cale sa se nasca Din vestitul cocos galic Si cateaua olteneasca Cu mirare stau oltenii Si incep a se-ntreba Oare noua lor masina Va zbura sau va latra? Ca nu-i bricheta ca chibritul Si masina ca OLTCITUL :peace: |
tare balada :lol: :lol: :lol:
se mai baga si Mafiotul :D suntem 4...mai asteptam si pe altii |
| All times are GMT +2. The time now is 02:30. |
- Copyright 2026 4Tuning