![]() |
3 Attachment(s)
complet off-topic pe topicul meu: mi-am facut un schimbator pe placul meu, utilizind o maciuca din tirg... deocamdata mai am de lucru la burduf, dar o sa vi-l arat cum vine pe masina cit de curind... pina la shortshifter home made mai e un pas...
ps: am muncit la strung vreo 3 ore ca sa-mi iasa ce am vrut eu,... NEV, ce parere ai?? |
hehe...arata bine!
O fi existand vreo maciulie din asta care sa se potriveasca fara sa fie bagata pe strung? i wonder... |
o fi existind oare vreo maciuca din tirg care sa poata fi montata usor si bine, fara sa se strice filetele pieselor de fixare??? I wonder...
|
Re:
Quote:
|
ai cumva dacie?
ca la dacie e lumina verde...desi becul e albastru. in acest caz...cand scoti consola cu turometru, km, ceasuri....cand desfaci fata, o sa vezi 3 bucati de plastic(sau ce o fi) verzi. Daca le inlocuiesti cu alta culoare...bordul va fi luminat in alta culoare(poti folosi de la cutia de tic-tac). dar ledul e led... oricum...trebuie schimbata acea bucata de plastic...ca lumina sa aiba alta culoare. |
Re:
Quote:
|
corect:)
scuze ca m-am bagat peste voi:) led rulzzz |
nu intri peste nimeni. daca pui led albastru, capacul vered nici nu trebuie schimbat. e totusi bine daca il schimbi cu ceva transparent gen plastic de caseta, de apa minerala, de tic-tac, etc.
|
re
design zi-mi si mie pe oltcit ai facut pana acum vreo lucrare? desi la oltcit sunt 2 becuri care lumineaza ceasurile eu as vrea sa pun leduri sub ceasuri. ai idee daca merge? daca da zi-mi si mie un pret si cam cat dureaza lucrarea. eu sunt din craiova si e cam greu sa vin in bucale, dar acuma oricum vin pe 3 la cursa, poate daca nu dureaza mult trec si eu pe la tine pe acolo. Pls reply aici pe forum sau pe mail la [email protected].
|
am lucrat la oltcit, dar doar schimbat luminile originale. e foarte greu de pus lumina din spate, doar daca imi lasi bordul pt citeva zile...
edit: e Dsign, nu design!!! 8) |
Re:
Quote:
|
se poate trimite prin posta ...
|
am vazut aici nishte poze cu un bord de dacie cu lumini albastre; intrebarea mea e: cum e luminat bordu ala? sub ceasuri sau skimbate becurile care sunt, ca a iesit mishto ala. Masina nu am cum sa o las ca ti-am zis stau doar pe 3 in buc, de fapt plec seara.
|
dacia aia este a unui amic, tot ovidiu il cheama... sunt becurile normale, schimbate cu leduri, si ceasurile schimbate cu unele gri.
|
apropo ceasuri din alea gri sau albe stii de unde se ia, ai tu acolo sau cum? si sa-mi zici skimbatul ledurilor alea ca la dacia aia cat dureaza si costul, eventual daca ai ceasuri din alea un pret estimativ asa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning