![]() |
Re: Trecut vs. Prezent: Bugatti Veyron vs. McLaren F1
Quote:
|
Sunt alte masini mai dotate decat Veyronul. Am zis: are sistem audio praf, dotari praf...are piele si sclipici...ce dracu vezi tu ca are? Zi o dotare tehnologica sau care tine de confort in Veyron pe care un Carrera GT nu o are de exemplu! Apoi sa vezi ca asa cum e Carrera GT dotata si confortabila (chiar este!) se joaca cu Veyronu pe drum virajat. Si niste piele si 2-3 bucati de crom nu scuza un comportament defectuos in curbe! E o super masina totusi, nu trebuie sa se lase intrecuta de toate masinile de 100 si ceva de mii de euro!
Inca ceva, daca v-ati gasit alt forum ce naiba cautati aici printre copii prosti si nestiutori si bateti apa in piua cu aceleasi aberatii in continuu? |
Quote:
lasand asta la o parte veyronul e limitat la 350km/h si nu la 407km/h, iar legat de vot daca mclaren e lider nu inseamna ca e mai bun ci doar ca multi l-au preferat(printre care si eu pentru ce au realizat in urma cu 17 ani, fiind inca in top5) in detrimentul veyronului ok..indiferent de cine si ce zice, de ce preferinte are fiecare si indiferent daca recunoaste sau nu, bugatti veyron este Regele Supercarurilor, si a fost construit sa te duca la peste 400km/h..........IN LUX ps:chiar daca ssc ultimate aero este cea mai rapida masina din lume, eu personal nu o consider de serie ci mai degraba un supercar dopat, la fel ca si brabusul tkr(ai putea la fel de bine sa iei un sasiu de lambo, o noua caroserie de fibra de carbon, pui un nume ciudat+4 turbine si obtii acelasi rezultat) |
Quote:
|
Toti zic "lux, lux" dar nu pot spune o dotare pe care o are Veyronul in plus fata de Carrera GT sau Zonda F. Toate au piele, aluminiu, un pic de crom, eventual lemn prin unele locuri...toate au sisteme audio (cel de pe Veyron e cel mai prost dintre ele), deci ce are in plus Veyron?
http://zfclubsport.files.wordpress.c...sport_-_44.jpg Interiorul de la Zonda mi se pare mult mai luxos si elegant. Si cu toate ca are interior luxos are si comportament de masina sportiva...ceea ce Veyron nu o sa aiba vreodata, e doar un dragster. |
Quote:
La celelalte mentionate de tine.. tot ce vei auzi este , un motor al dracu de fortat, vantul fluierand puternic, scartait de bord, rupt rinichi..etc. ;) |
Quote:
|
In ce super-masina te-ai plimbat tu si ai constatat ca vantul suiera mai tare decat la Veyron? De unde aberatiile astea? Cine ti-a zis ca la Zonda scartaie bordul sau ca se rup rinichii? Inventezi niste prostii din imaginatia ta bolnava doar.
|
Quote:
va tine la infinit topicul asta pentru ca multi posteaza cu mintea inchisa |
Ce spirite incinse avem pe aici.. :D
Eu zic sa lasam pe altii care chiar au condus masinile astea sa-si dea cu parerea, de exemplu nenea asta de mai jos... care stie cu ce se mananca toate super/hiper/ultra/megacar-urile dupa piata. https://www.youtube.com/watch?v=fmYJlZvaKfc Legat de performantele veyron-ului pe circuit, Tiff Needell, pilot la viata lui zice ca sta destul de bine! https://www.youtube.com/watch?v=aZ_tuwoASs0 |
Cifrele zic ca NU.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
McLaren F1 ce acceleratie uimitoare , din cauza aceasta nu suport sistemele electronice
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning