![]() |
Re: SUV-ul Dacia se dă pe Transfăgărăşan
arata ciudat rau in poze!si cred ca si in realitate la fel arata!:???:
|
Quote:
|
ba arata binisor..parca din lateral nu e chiar asha frumos dar e bine ce naiba. o sa avem si noi cu ce ne mandri, dupa loganu care la cumparat pana si neamtu o sa avem si suv. e buna treaba. sa o tina tot asa...poate maine poimaine o sa vedem si vreun gt de la dacia :D
|
Eu as zice ca e un break mai inalt :d
|
Sa fim seriosi , inca Dacia nu a ajuns sa-i depaseasca la uratenie pe cei de la Ssangyong. Este o ................ Dacia , multe nu sunt de comentat , o sa se gaseasca cumparatori o gramada , cei care vor o masina noua si nu au bani de una adevarata intodeauna isi iau Dacia si pe urma ne critica pe noi astia de mergem cu vechituri la mana a 2 a.
Sa zici ca-i mai frumos decat un X6 (a spus cineva pe paginile anterioare) mi se pare un lucru deplasat , ai sa fim seriosi , nu zic ca X6 e frumos , nu zic sa nu-i ridici moralul Daciei , dar aceasta comparatie nu-si are rostul , si ma refer strict la design (in celelalte categorii nici nu intru : motor , pret , dotari s.a.m.d.p). |
mi-ar fi rusine cu asa cv pe strada:)) sincer :oops:
|
Ce naspa poate sa arate:))
|
Ptiuuu....piei satana...Dar urata mai e masina asta.....Din plastilina de o faceam si iesea muuuult mai frumoasa. Bah....BATAIE DE JOC....e facuta in scarba masina asta :???:
|
baieti , nu va ambalati...
asa fara jante de aliaj fara proiectoare fara spoilerele vopsite , da , arata cam nasoll... dar sa asteptam un pic sa vedem varianta de echipare full...sunt convins ca o sa arate mult mai bine... |
pai daca asta e urata atunci si kia si hyundai sunt urate pt voi ??
|
Din fata si din lateral chiar arata bine dar spatele e de tot c...t-ul.Daca ar face o modificare in spate pana il vor scoate pe piata sa il faca mai atractiv ar fi chiar frumos.Si neaparat un diesel mai puternic ceva la 110-120 CP sau un benzinar 1.8 de vreo 130CP ar fi nemaipomenit
|
roti pe 15-16" si inalta de 3m =))
|
Eu cred ca e acceptabila tinant cont ca un suv "low cost". va avea vanzari bune la export...
|
fata si lateral este bine...spatele este mai putin reusit...seamana cu land rover-ul ....dar fratilor o masina SUV nu tre sa fie neaparat rotunda....toti vreti curbe, curbe si iar curbe.... eu m-am saturat sa tot vad pe strada cercuri de Q5 si Q7 sau strutocamile ca BMW X6... niste masini de care toti sunteti: ooaaaaauuuu suuuupeeer!!!! ce tare!!! nemaipomenit!!!! super adevarate si mai stiu eu ce alte comenatarii mai aduceti voi.....daca nu va intereseaza dacia, de ce va mai uitati pe stirile care contin si cuvantul Dacia? multi dintre voi spun ca se asteptau sa fie naspa si ca e o marca de masini care nu va scoate nimic bun si ca nu merita si ca bla bla bla...masina va avea succes mare..nu la noi (din cauza oamenilor ca: "tre sa am masina misto ca nu ma vede fetele, eu mananc paine cu gem si stau cu parintii dar am facut rost de bani si am luat o masina marfa frate") imi pare rau pt cei neinteresati si nu am vrut sa jignesc pe nimeni dar asta e romania in care traim...stiu ca poate va fi sters acest comentariu dar nu m-am putut abtine dupa atatea pagini de comentarii.
|
Daca va arata ca in pozele alea trei....Dacia va deveni o rusine pentru noi toti. Si "Ssangyoangele" sunt mai frumoase...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning