![]() |
Re: Machetele mele - Gigxy76
oricum Vlad va urma sper pana la sfarsitul anului si Ferrari Enzo BBR
|
Daca nu stii, asculta-i pe cei care stiu. Nu arunca banii pe BBR, nu merita.
|
Quote:
|
pe MCW.de este redus de la 50E la 30Euro
|
Quote:
in fine... gigxy> nu-ti recomand sa dai jos stickerele, decat daca usile sunt din metal! eu am stricat un 575 zagato incercand sa le indepartez cu dizolvant, dupa ce-mi reusise la un F40! diferenta dintre ele este ca usile modelului F40 erau din metal! vopseaua se comporta altfel! |
stickerele raman pe macheta...asa e cel mai bine...si in legatura cu "cumpara modelul mai ieftin"...chiar trebuia sa spui asta?...nici eu nu imi permit machete dupa autoart sau altele...imi iau o macheta sau doua la luna...dar unele frumoase...
|
Quote:
asa ca nu te mai luat de om, leaga-te de altii care chiar sunt chitra, si se negociaza la 5 ron... |
Multumesc foarte mult la toti cei care le plac machetele mele, treaba cu enzo, a fost, ca mi-am dorit f mult sa am macheta, indiferent daca nu e cine stie ce, pana cand voi lua varianta bbr sau kyosho daca o produce
|
o va produce, dar va costa muuuuuult
|
Quote:
Mai bine pune multi bani la saltea.. Exoto anunta ca peste ani lumina vor scoate F50. :rolleyes2 |
9 Attachment(s)
23. Ferrari 360 Modena 1:18 - Hotwheels
Sper sa va placa , aceasta masina e preferata mea bineinteles la scara 1:1,maine va sosi Ferrari 599 Fiorano |
oooo,ai si caoupe si cabrio;).,.....felicitari...abia astept 599;).... bafta in continuare;)
|
360 modena atat spider cat si coupe o masina superba ,felicitari foarte frumoasa
|
frumoasa colectie, imi place ca toate sunt "red" :). La cat mai multe.
|
10 Attachment(s)
24.Ferrari 599 GTB Fiorano 1:18 - Hotwheels Elite
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:22. |
- Copyright 2026 4Tuning