![]() |
Re: Lucrari - a_ombladon
prea belea !
BUCLUC! ce draq...sunt in rai...masina in sine imi place f mult...d'apoi conceptu asta... BRAVOOOOO ! Super extra mega triple giga tera TARE ! :D scuze ptr entuziasm,insa e masina mea de suflet :D |
Quote:
|
Bai ombladoane ne-ai plictisit mah....numa logan si 350z....da-o in pana mea de treaba..arata tot ce potzi :D nu le mai da la astia numa jumatatzi de masura :P hai uimeste-ne pe totzi cu cva nou :P si salut app ;) :lol: si sa-mi dai un beep cand ai luat carnetul ca te sun eu :D
|
a ombladon,nice work, da leam vazut mai demult ,ala cu negru si neoane verzi e super tare ,:)
|
Quote:
pt restul, multumesc pt reply-uri |
oooo obladon ce te aprinzi asa, ca nu tziam facut nik,calm
|
1 Attachment(s)
Quote:
bafta! |
fibra de carbon arata bine acum
|
mersi adi :D mi-a luat ceva
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
>>>>> NEXT PROJECT: ALFA ROMEO GT >>>> |
ahhahahahaha....puteam sa jur k o sa fie o alfa romea knd ai zis k va fi o masina italieneasca :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
tu esti maria campina, faimoasa ghicitoare in cafea, experta in datu' in carti de tarot si datu' in diverse :)) de unde ai stiut?? eh.. uite un inceput: |
si asta arata bine..mai sunt unii vertexi rataciti dar se repara
bai ombladoane ai greshit situ...pe VA tre sa pui wireu:D nu aci metoda cu wiru...o sti de la mine?:P |
Quote:
o sa pun si pe va, cu conditia sa nu mai sara scartarii aia pe capu meu bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning