![]() |
Re: Cielo - PH 10 BZN
Quote:
spor la modificari in continuare !!! |
Ma gandeam si la treaba asta cu calitatea...un prieten de al meu cu un E30 dupa ce a pus suspensia s-a mai lasat masina cu 3 cm dupa vreo 3-4 luni, dar era si motoru de 2.5 mai greut....sper sa fie asa si la mine!
|
Salut,
II sta foarte bine cu noua suspensie. Am o intrebare: de ce nu ii dai jos aparatorile de noroi? Cand mai cobori cate o bordura o sa iti atinga. Succes in continuare. |
Quote:
|
in decurs de 1-2 luni se mai lasa suspensia, maxim 1cm-1,5 cm. dar diferenta o vei vedea dupa ce schimbi rotile. relaxx ;)
|
Azi cred ca o sa fac din nou poze...a venit caldura si scot masina:))
|
5 Attachment(s)
Azi am facut ceva poze cu cativa prieteni asa pe fuga....masina murdara...dar asa de primvara merge!
|
4 Attachment(s)
inca cateva poze din spate....
|
Hay ca arata prea bine:twisted:
|
Foarte frumos ii sta lasata asa, iar jantele se incadreaza perfect in peisaj.
Mult succes in continuare. |
Multumesc de aprecieri...idei sunt multe bani nu prea plus ca am si a 2 a masina care ma haleste de bani...masina de zi cu zi...un golf 4 1.9tdi ......2 impozite, 2 asigurari, 2 vignete.....gume de iarna si la una si la alta....etc.....sper in primavara acuma sa o vopsesc toata.
PS: ma gandeam sa o fac albastru de subaru cu jantele aurii sau neagra cu jantele aurii.....astept idei....multumesc. |
Alba cu folie pe geamuri si jantele negre:> o varianta :twisted:
|
Am oroare de jantele negre....traiesc cu impresia ca arata masina a "obosit":))).....
|
2 Attachment(s)
frumoasa masina!parerea mea ar fi ca ar da bine asa:
|
2 Attachment(s)
La ceva de genu ma gandeam si eu..albastru cu auriu...
Si cateva poze din weekwndul asta! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning