Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Colectii si colectionari de diferite chestii !! (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/12910-colectii-colectionari-diferite-chestii.html)

Kent8 05-12-08 09:26

Re: Colectii si colectionari de dif chestii !!

eu colectionez ceasuri mecanice vechi.
am peste 160.
o sa revin cu poze

apropo: cumpar ceasuri mecanice vechi, STRICATE si neaparat de masa, nu ma intereseaza cele de mana!

Evoluzione 07-12-08 18:57

Fac colectie de monezi, timbre si faceam si de capace de bere si cutii de bere/red-bull... dar colectia era prea voluminosa am oprit... mai fac si colectie de machete de masini...
Si ceva mai rar, am facut colectie de biciclete, dar acu' am doar patru... si aia era prea voluminosa :lol:

NONE 07-12-08 21:39

3 Attachment(s)
O sa pun peste 5-10 minute poze cu ce fac eu colectie :D
ma duc acum sa le fac poze :D
EDIT
Astea sunt cheile care le-am de la masinile care le-am avut si aveau 2 chei ,
Sunt Autohandler..:D

dmo.mihai 12-12-08 01:59

eu de putin timp m`am apucat sa colectionez brichete...momentan am vre`o 8 de la marlboro una primita cadou mai bussines si , una virginia slims si una lm...si inca mai caut:D

mitza mtb 15-12-08 23:51

Cat oferiti pe o colectie de timbre?sunt de prin anii 80....a le lu mama:))))...poate fac si eu un ban cinstit:)))))

FLAME 04-01-09 20:59

eu colectionez monezi,bancnote si cartele telefonice(odata am scapat ca prostu' cartele pe jos,pfaaaaii vreo juma' de ora am stat sa le pun la loc cum erauX(X(X )

onut147zena 14-05-09 16:42

Re: Colectii si colectionari de diferite chestii !!

INAINTE COLECTIONAM MACHETE AUTO SI ACUM MONEDE

pumaovi 14-05-09 17:04

de aproape 1 an fac colectie de sticle de vin..pline:P... o multime de timbre din romania.ungaria.rusia si obiecte vechi masini de scris, mobilier din ani 70-80

Sasha 14-05-09 17:29

Quote:

Originally Posted by pumaovi (Post 2318773)
de aproape 1 an fac colectie de sticle de vin..pline:P... o multime de timbre din romania.ungaria.rusia si obiecte vechi masini de scris, mobilier din ani 70-80

pe sticlele de vin si eu am "boala" de 4 ani :|

Strainger 14-05-09 23:14

Sa nu radeti de mine eu colectionez banuti de 10 bani ( ora 12-13-2009, 200 roni am) si de 50 bani (1000 roni am), mai dau pe la maxi taxi cand nu am, kaufland, billa, penny, real, etc.

razvanell 14-05-09 23:28

banuti de 50 de bani colectionezi si eu :)) sunt la inceput am vreo 600 de mii pana acum:))

Alex_pitesti 21-08-09 11:29

20 Attachment(s)
eu colectionez brichete si pixuri..pun si ceva poze:D

DTH 21-08-09 12:29

14 Attachment(s)
Eu sunt colectionara de machete , telefoane mobile si brichete...pozele le aveti mai jos .

Din pacate am gasit doar o parte din brichete , foarte multe sunt aruncate prin masina/casa/curte , nu eram colectionara de brichete dar intr-o zi mi-a venit sa le strang pe toate si cand am vazut cate am ...n-am mai stat pe ganduri ...:lol:

Iar colectia cu machete continua , la astea chiar nu ma las de colectionat & tunat :D

De mobile ce pot sa zic , ca sunt doar o parte din ce am avut , restu ba le-am pierdut sau le-am facut praf :sad: astea macar merg saracutele :lol:

Enjoy :arrow:

geani29 22-08-09 00:00

2 Attachment(s)
o parte din colecţia mea

colectionar 07-09-09 14:30

Si eu sunt un impatimit colectionar de monede si bancnote!

All times are GMT +2. The time now is 18:25.

- Copyright 2026 4Tuning