![]() |
meeting dacia
4 Attachment(s)
cateva poze cu masina lui vlad de la intanlirea daciilor luna mai.....
|
Re: LOGAN
Dupa mine asta e cel mai frumos Logan, din cate am vazut pana acuma. Jantele arata bine de tot!!!
|
foarte frumos loganul..l-am vazut de mai multe ori in trafik..se aude super marfa....dar robert mie mi-ai zik ca, kitul e de la zender..sau pilot?:?:
|
Are fata spate Pilot , praguri si codita Zender.
|
am vazut si eu loganu aseara la pescarus, super frumos si jentile sunt dementiale. ;)
|
este intr-adevar foarte frumos,ii doresc proprietarului sa o stapaneasca cu multa sanatate shi sa aiba grija de ea!;)
|
..f frumos golanu..
|
clar cel mai frumos logan din cite am vazut.super fain tunata cu gust.deci si loganu poate arata bine pina la urma.sa ai grija de frumusetea asta
|
Aj avea j yo o intrebare :D Cat a costat jentzile j cauciucele? j de unde le-a luat?:D dak se poate j un PM!!!
|
foarte frumos loganu ..dupa pararea mea este al doilea pe tara ca frumusete dintre golanuri .. :D:D:D imediat pun poze cu loganul care cred eu ca e cel mai mumos ..poate mai furi cate ceva de la el :D..
|
intr-adevar un lgn care arata bine.... imi place f mult ce i s-a facut acestei masinutze...plus ca e facut cu bun gust si nu este tipator si nici nu da in tiganii, deci: bv... felicitari :D
|
4 Attachment(s)
iata pozele ..asta e dupa parerea mea cea mai frumoasa golanca .. nu am vazuto pe forum pe aici .. parerea ema ..din fatza arata mortal ..asta imi place cel mai mult ..si spatele se putea mai bine ..fura si tu cate ceva :D:D:twisted:
|
nu stiu ce vezi frumos la loganu ala! in primu rand eleronu ala strik tot spatele,pleoapele nu-mi place deloc,jentile trebuia ceva cromat (sau cel putin punea unele argintii),dc tot a scos de pe spate mblema cu logan si cu 1.4 sau 15 sau 1.6 kt o fi ea de ce nu a scos si emblema cu dacia? iar spoileru pe fatza nu arata chiar asa spectaculos,mai bine arata a lu vlad!
ink o chestie: makr acopereai si U numaru,k nu prea ii sufar pe moldoveni ;) |
Quote:
|
mie imi plac jentile negre la nebunie cum arata, cromate numi plac in general, ca dau a bling-blinguri americanesti. aveti dreptate, eleronul este oribil, dar totusi arata super bine masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning