![]() |
Me three!
|
Re:
X-ray...ti-ai terminat masina?ai mai inceput proiectul?e inca in lucru?ca nu am mai intrat demult pe net.si sunt curios sa vad ce a iesit.si inca ceva...ca am uitat...tu stii sa lucrezi in fibra de sticla?ca daca e asha...cand mi-oi lua masina si carnet...la tine vin sa imi fac masina...(pe bani bineinteles...daca mai lasi din pretz :D :D :D :D)
|
mie` ca daca ma indragostesc prea mult de calibra asta... cred ca dau si eu o tura pe la sad :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
A mea e la vopsit .. la finisaj deocamdata ... Stuey // am terminat masina man ... e la vopsit ... :peace: M-am mishkat repede ... Aaaaaaight ??? |
gata??? :) hmm... dudule lasa si u un nr de tel. ca sa vb .. ca luni/marti venim si noi la cta :) poate iesim la un suc... peace
|
salutare....
bai X-Ray...io sunt mai nou printre voi, da' vreau sa spun ca arata grav rau de tot ce ti-ai propus la inceput... sincer, de-abia astept sa vad pozele finale... si culoarea aia de 75%(parca :wink: ) Marlboro perlat e belea rau (sincer m-am gandit sa mi-o trag shi io la Delta mea :twisted: :twisted: :twisted: ) in rest, sa ai grija de ea ca de ochii din cap ( :shock: :shock: :shock: ) shi rupe-le gura cu scula ta :D :D :D :shock: :shock: 8) :twisted: :twisted: |
Re:
Quote:
Arata grav ... eu zic ca realitatea arata si mai grav ! :peace: E misto rosu ala .. e Rosu VW-Audi ... are un cod Y3D WY .. ceva de genul .. si merge belea cu perla neagra sau argintie ... O sa am grija ... Chill ... ii pregatesc \" casutza \" ... :peace: |
se mai aude /vede ceva despre masinutza ta ??? :? :P :D
|
Re:
WAW....ai terminat-o.....vreau sa o vad....sa pui cat mai multe poze...:D A iesit exact cum ti-ai propus sau mai misto?
|
CT-87-ADY ma refeream ca dau o tura pe la sad sa-mi tuneze si mie calibra :wink: in gluma iti dai seama... ca la cati bani a bagat el in ea... cred ca a iesit ceva mortal.
dabia astept pozele, poate ne face o surpriza si isi face si un site pentru masina ca merita! |
auzi X-Ray....ziceai ca ii pregateshti casutza cumva???? :? :) :lol:
asta nu inseamna ca ai terminat-o cumva ??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: io deja mi-am pus postu' asta de pe forum la \"default\" in explorer, asha ca fa bine shi baga mai rpd pozele ale....ca.....MOR DE NERABDARE...... :shock: :D :lol: :shock: :P :D :) :twisted: :wink: ps: ar fi mishto daca le-ai pune incepand cu primele foto ale masinutzei... poate poti sa faci o galerie cronologica :P :D :lol: :P |
scuze, vroiam sa pun un singur post, dar a luat-o razna compu' meu... :roll: :wink:
OFF-TOPIC: 'gamiash picioarele in el de internet, **ra ma'sii de mailer.... rog sa stergeti 2 posturi de mai sus... (chiar daca imi place elefantul de pe avatarul meu)... s-a umplut pagina fratzioare cu HF-uri... tekno: te-am salvat yo :wink: |
Quote:
hai mai X-ray....mai ai mult de lucru' la ea sau eshti putzin sadic shi itzi place sa ne lashi asha sa ashteptam... :roll: :wink: :shock: :yikes: :yikes: ... macar incepe shi tu cu cateva poze de la inceputurile \"operatziei\" :? :shock: :shock: :shock: :twisted: :roll: |
Am eu cateva poze.... Dak-mi da voie sadu` le pun!
Ashtept Rasp Sad-ule! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:32. |
- Copyright 2026 4Tuning