![]() |
Nume: Antonio
Nick:Tony Masina: nu-s mandru dar sunt sincer...Matiz cj-85-tny |
poi ... welcame shi tzie ... azi io fac onorurile sau ce ? :lol:
|
WELCOME U ALL....smoker...faine viniluri.... :D ...dar trebuie si jante :P
|
salutari astia noi :wink:
|
Urmeaza si jantele....imediat dupa neoane.
Fixul meu acum sunt neoanele, jante inca n-am gasit ceva deosebit la un pret acceptabil. Problema la mine e ca mai am doua \"tevi\" de fixare a rotii si nu se potrivesc decat un anumit tip de genti...dar mai caut:D Ma bucur sa fiu printre pasionatii de masini din Cluj, am vazut ca realizati chestii super faine...... Ar fi super un meeting de-o bere fara alcool:D:P Numa' bine! |
1 Attachment(s)
Salutare tuturor!!! De curand am gasit comunitatea Cluj pe forum si m-am inscris si IO .... :lol:
Nume: Sergiu Nick: Eagle_flyaway Ocupatzie: Student (la cea mai usoara faculta .... POLI :D ) Pasiuni: Masinile, Tuning ... si multe altele Masinutza: Opel Vectra A 2.0i 4x4 .... de-ar fi noua ar fi avion .... asa ... :( Periculos pe drumuri BUNE!!! 8) |
saliu!!!! ne face placere sa te avem printre noi ...
|
hop si eu
Salutare clujeni infestati...cu virusul TUNING,
si eu am luat de curand Sunt Crystal, am 24 de ani si o dacie de aceeasi varsta, dar incerc sa o intineresc. :wink: sunt studenta dar si lucrez Ma pasioneaza mai nou si obsesiv masinile \"serioase\" ,calculatoarele, muzica , excursii, chefuri(cu sau fara alcool-) Sunt in cautare de idei bune si ieftine pentru \"intinerirea \" dacie mele voi incerca sa trimit si poze, astept sugestii. mersic pupici |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Am revenit!!!
Bine vam gasit!!!
|
Salut!!! Dragoane .... Ai vectra A??? pune neste poze :wink:
|
bine te-am gasit...la sectiunea poze poti sa ne incanti privirile cu poze cu masina ta...asta daca doresti bineinteles 8)...
|
Salut
Nume: Calin
Ocupatie: elev as avea masina dak as avea permis (deocamdata ii buna si bicicleta) Hobby: scule de muzica, biciclete, masini dak va uitatzi joia prin kart. ma vedetzi :) Pe majoritatea va cunosc. |
asta nu-i prea bine :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning