![]() |
Re: Bimmerfest 2006 Romania
..pai trimite-mi niste flyere special pt Clujeni:P
sa vedem ce putem face |
neaparat flyere in Cluj...k vad ca nu sunt aparitii din partea clujenilor pe forum, desi cam avem po****tie de BMWee p'aci..sper sa ma rezolve prietenii mei cu flyerele color, cele alb-negru sunt ca si facute
poate poate facem cumva sa venim in gasca:D o mica parada pana la Cheia, 2 prieteni cu E-12 , ceva ursuleti s-au anuntat...sper sa reunim comunitatea BMW cluj cu cea din provincie, in numar cat mai mare.. contati pe mine cu fluturasi la stergatoarele BMWurilor din CJ |
Prezenti la Bimmerfest: Bucuresti, Constanta, Bacau, Iasi, Arad, Timisoara, Cluj, Galati, Brasov :peace: :peace: :peace: :joy: :joy:
|
Am un mic magazin de tuning - Toti cei cu BMW care vor trece pa aici vor fi anuntati de Bimmerfest !!!
|
Quote:
BliTz dami un pm cu nr tau si sa vb la tel ca am si eu niste prieteni cu bimmere si sa facem o mica intalnire... |
asha e cel mai bine. ne bucuram ca vine si miezul tarii.
|
Cer scuze celor din Ploiesti de care am uitat :oops:
|
de data asta te iertam :D oricum din Ploiesti o sa vina o gramada ... deh e la noi acasa...
|
Gangsta, poate ne intalnim si mergem deodata:) cu prietenii tai + cine mai merge cu mine..facem o caravana:D
|
Salut Ploiesti !
Poate facem cumva sa unim caravana Bucuresti cu Ploiesti |
1 Attachment(s)
Ceva pt Ploiesti !
|
Quote:
Am numarul tau, sambata te sun si daca duminica e zi frumosa cu soare facem un drive-by!:D |
poate faceti si poze :)
|
Quote:
|
vin si eu cu a mea iuby:) eu rulez pe un rechin mic si urat si ea pe e-46 2003:D... cam stock masinile , dar bmw-uri sa fie, pana atunci poate aranjam ceva si noi la masini.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning