![]() |
super poze tekno....niciodata nu-i tarziu :P
|
poza care im place cel mai mult... http://www.csracing.3x.ro/Mobil%201%20Rally%202004%20(12-13%20Iunie)/CSR%20Krew/IM001317.JPG :D
|
Nici cum nu pot sa vad poza, tekno cand esti la calc. sa-mi zici si mie care ii.
|
ok... sa imi aminteshti numa... sau uitate pe site la poza IM001317.JPG
|
Re:
1 Attachment(s)
Sa ne inveselim putin :P[/quote]
|
Re:
1 Attachment(s)
Cam selekt .... ;)
|
Pyri ai luat-o razna..........:)))))))))))))
|
pyri crede ca e pe un forum funny pics
|
hai sa fium serioshi mah fratzilor... parca e primu care pune un funny pic pe forum... in loc sa ne vedem de treburile sereioase... ne legam de ***uri mici...
|
Re:
:twisted: :twisted: :twisted:
Bhai care miai sters pozele ... ? ii sectiune de POZE ... HELLO !!!! Nasi =)))))) |
Lucrurile serioase ar trebui sa fie CLUBUL CSR......iar in acest moment in care nu se mai lucreaza la el.
|
rabdare
|
mmdeah... rabdarea pulii... am vazut yo cum e cu rabdarea cu tot... da' mah alex... nu intzeleg un lucru... am vrut sa itzi zic ieri da' nu am apucat... joi te-am intrebat frumos daca mergetzi la AB... shi tuh ai \"nuhstiu nimic\" las-o mah in **** de treaba... mai nou nu mai shti cu cine ai stat in C cand nu era nici **** peacolo... nu mai am ce zice...
|
Re:
1 Attachment(s)
bine ma ... poi daca tot suntem la poze atuncea inca o dedicatie de la rudarel pentru voi
|
Super......dar Driver-ul avea si pe lamele de pe spoilerul fata......o dunga rosie.....ce a facut cu ea ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning