Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

hadpeter 07-10-09 17:28

re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

30 Attachment(s)
Quote:

ballack
Reconditionare faruri Xsara faci? Mersi
Salut , da se poate !

Sus cu produsele pentru daciute !

Intre timp o mai intrat una alta -=>

bv58bar 08-10-09 15:11

re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

3 Attachment(s)
Salut.Poti face asa ceva(triple si lampi semnalizare aripa)?Culoarea lucasului din ultima poza.

hadpeter 08-10-09 15:46

Quote:

Originally Posted by bv58bar (Post 2703146)
Salut.Poti face asa ceva(triple si lampi semnalizare aripa)?Culoarea lucasului din ultima poza.

Salut , da se poate - da un add la adresa mea de mess sa discutam mai pe larg .

Stima

Cypos 16-10-09 11:01

Salut! Am vazut ca faci treaba buna! M-ar interesa si pe mine Geamuri Semnalizatoare (am vazut k ai doua modele...cele mate m-ar interesa) DACIA 1300 [ Pret set 40 RoN ]. Se poate?

hadpeter 16-10-09 19:08

Quote:

Originally Posted by Cypos (Post 2723441)
Salut! Am vazut ca faci treaba buna! M-ar interesa si pe mine Geamuri Semnalizatoare (am vazut k ai doua modele...cele mate m-ar interesa) DACIA 1300 [ Pret set 40 RoN ]. Se poate?

Salut , binenteles ca se poate .
Trimite un pm cu datele de contact si destinatie unde sa pot trimite coletul , undeva pe la sfarsitul saptamanii o sa-ti ajunga fiindca imi ridic confortul in atelier .

Stima

tm86srg 18-10-09 21:44

Salut! Poti face sticla stopurilor de super nova alba toata si la ce pret?

remi50 19-10-09 21:21

salut, geam clar pt. faruri la un trabi cat ar costa (sunt cam la fel ca cele de golf 1 si 2, ca dimensiune)

hadpeter 21-10-09 08:43

Quote:

Originally Posted by tm86srg (Post 2730366)
Salut! Poti face sticla stopurilor de super nova alba toata si la ce pret?

Salut ! 200 setul .

Quote:

Originally Posted by remi50 (Post 2733713)
salut, geam clar pt. faruri la un trabi cat ar costa (sunt cam la fel ca cele de golf 1 si 2, ca dimensiune)

Am discutat la telefon , ramane sa te decizi daca faci modificarile inainte sau dupa ce ti-am executat geamurile !

Stima

banzay 21-10-09 10:18

Pt cielo se poate face, in cazul farurilor? Postez mai tarziu o poza cu sticla. (am o pereche din sticla clara, dar as prefera din plaxi...

hadpeter 25-10-09 15:20

45 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2737928)
Pt cielo se poate face, in cazul farurilor? Postez mai tarziu o poza cu sticla. (am o pereche din sticla clara, dar as prefera din plaxi...

Da , 250 setu ! Stima

Up cu produsele pentru daciute !!

Intre timp :
- Lucasuri custom dacia 1300 / oltcit ( glob portocaliu si fetze transparente )
- Reconditionat bord Ford
- Reconditionat Stop Bmw
- Stop Eleron Peugeot
- Reconditionat si polishat faruri Passat
- Reconditionat 2 faruri Bmw si executat 2 geamuri
- Reconditionat 2 faruri Toyota si executat 2 geamuri + polishat 2 semnalizatoare
- Executat 2 geamuri si 2 semnale custom pt LandRover

Stima
Hadobas Peter / 0742036263

catageo 26-10-09 18:02

salut, cat ma costa sa-mi reconditionez si eu 2 geamuri de far ptr bmw e46 facelift?

hadpeter 27-10-09 08:24

Quote:

catageo
salut, cat ma costa sa-mi reconditionez si eu 2 geamuri de far ptr bmw e46 facelift?
Salut , 80 Lei setu.
Stima

hadpeter 29-10-09 21:13

Buna Seara va doresc , dupa lungi insistentze ale unor useri de pe forum am zis sa lansez un test de piata si in functie de cerere sa trecem si la treaba !
Asa ca intebarea mea suna in felul urmator :

Cati dintre voi sunt interesati de o conversie la lupa stiind ca este o miscare relativ scumpa ?
Preturile incep de la 250 ( Pt varianta H1 - fiind cea mai uzuala ) si .... in functie de pretentiile clientului ( daca doreste masca ca sa ascunda instalatia in oala originala , set nou de geamuri clare in functie de model daca este necesar )

De stiut un lucru important : Geamurile clare sunt absolut necesare ca lupa sa dea randamentul maxim !

In functie de cerere ma reapuc de modificat si interioarele farurilor respectiv si ale halogenelor , dece nu si a stopurilor ?

Va doresc o seara placuta in continuare si astept sa vadem ce cerere avem .

Stima
Hadobas Peter

Angel-Boy 02-11-09 22:54

geamuri far clare de golf 3 ? gti cu 2 camere , ce pret ?

hadpeter 03-11-09 19:36

Quote:

Originally Posted by Angel-Boy (Post 2774754)
geamuri far clare de golf 3 ? gti cu 2 camere , ce pret ?

220 setul + taxe curier sau postale ( poze am mai sus in posturile anterioare )

Up^^ cu produsele pentru daciute !
Stima.

All times are GMT +2. The time now is 05:36.

- Copyright 2026 4Tuning