![]() |
re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
30 Attachment(s)
Quote:
Sus cu produsele pentru daciute ! Intre timp o mai intrat una alta -=> |
re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
3 Attachment(s)
Salut.Poti face asa ceva(triple si lampi semnalizare aripa)?Culoarea lucasului din ultima poza.
|
Quote:
Stima |
Salut! Am vazut ca faci treaba buna! M-ar interesa si pe mine Geamuri Semnalizatoare (am vazut k ai doua modele...cele mate m-ar interesa) DACIA 1300 [ Pret set 40 RoN ]. Se poate?
|
Quote:
Trimite un pm cu datele de contact si destinatie unde sa pot trimite coletul , undeva pe la sfarsitul saptamanii o sa-ti ajunga fiindca imi ridic confortul in atelier . Stima |
Salut! Poti face sticla stopurilor de super nova alba toata si la ce pret?
|
salut, geam clar pt. faruri la un trabi cat ar costa (sunt cam la fel ca cele de golf 1 si 2, ca dimensiune)
|
Quote:
Quote:
Stima |
Pt cielo se poate face, in cazul farurilor? Postez mai tarziu o poza cu sticla. (am o pereche din sticla clara, dar as prefera din plaxi...
|
45 Attachment(s)
Quote:
Up cu produsele pentru daciute !! Intre timp : - Lucasuri custom dacia 1300 / oltcit ( glob portocaliu si fetze transparente ) - Reconditionat bord Ford - Reconditionat Stop Bmw - Stop Eleron Peugeot - Reconditionat si polishat faruri Passat - Reconditionat 2 faruri Bmw si executat 2 geamuri - Reconditionat 2 faruri Toyota si executat 2 geamuri + polishat 2 semnalizatoare - Executat 2 geamuri si 2 semnale custom pt LandRover Stima Hadobas Peter / 0742036263 |
salut, cat ma costa sa-mi reconditionez si eu 2 geamuri de far ptr bmw e46 facelift?
|
Quote:
Stima |
Buna Seara va doresc , dupa lungi insistentze ale unor useri de pe forum am zis sa lansez un test de piata si in functie de cerere sa trecem si la treaba !
Asa ca intebarea mea suna in felul urmator : Cati dintre voi sunt interesati de o conversie la lupa stiind ca este o miscare relativ scumpa ? Preturile incep de la 250 ( Pt varianta H1 - fiind cea mai uzuala ) si .... in functie de pretentiile clientului ( daca doreste masca ca sa ascunda instalatia in oala originala , set nou de geamuri clare in functie de model daca este necesar ) De stiut un lucru important : Geamurile clare sunt absolut necesare ca lupa sa dea randamentul maxim ! In functie de cerere ma reapuc de modificat si interioarele farurilor respectiv si ale halogenelor , dece nu si a stopurilor ? Va doresc o seara placuta in continuare si astept sa vadem ce cerere avem . Stima Hadobas Peter |
geamuri far clare de golf 3 ? gti cu 2 camere , ce pret ?
|
Quote:
Up^^ cu produsele pentru daciute ! Stima. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning