![]() |
Re: CNCA - 4TuningDAYS @ TIBCO - 4-7 Iunie 2009 - Romexpo, Bucuresti
1 Attachment(s)
Un tabel cu clasamentul , unde am trecut si echipele din care fac parte concurentii.
Voi face si un clasament cu punctele adunate de concurenti si echipe , in cele doua etape ! |
Am eu una ceachi cu tine bestiala...erai zmeu!!! :D ...
PS.Babanu a mai slabit??? :rolleyes2 |
Da , babanu a mai slabit unpic ... :D . Ceaci , mi-ai pocit si porecla , si culoarea de la masina ... :) ... Mersi SKR , acum m-ai lamurit cine , ce si mai ales , cum ... :D
|
1 Attachment(s)
Uite inca o poza, ca vad ca Alexandra inca nu s a grabit sa puna :D :
|
ms d poza :D:D
imi dai si mie pozele q mn pe mess ?? si app ...detalii despre urmatorul eveniment ;)) |
Quote:
|
Pai daca distanta nu e o problema , urmatorul eveniment este la Iasi https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/127253-tuningdays-iasi-13-14-iunie-2009-a.html
|
pai mergem si la iasi :)) :D:D
|
Si e etapa oficiala CNCA ?! Sau doar DEMO ?! Ca eu nu m-am prins . !
|
Scuze ca deviez de la subiect, dar am facut o remarca:???:
ORICE OM ARE DREPTUL SA VISEZE LA CEVA..............:lol::lol::lol: https://img44.imageshack.us/img44/8574/dscn0468e.jpg |
Oare tiau murit laudatori sau vrei sa ne prezinti noul tau sistem de propulsie TURBOBASS!!!!:rolleyes2:rolleyes2:lol:FELICITARI MULTE MULTE!!!!!!:rolleyes2:lol::oops:
|
Ba Vlad sper ca nu te-ai suparat , era o gluma, difu tau e cel mai tare din lume la urma urmei....................
|
Quote:
AHaHhahAHaHhhaHaHh =))))))))) :)) :))) |
cred ca se referea la reno` :lol:
|
Felicitari tuturor concurentilor pentru rezultate, si va asteptam la urmatorul eveniment cu sistemele si mai bine pregatite. Ne cerem scuze pentru micile neajunsuri organizatorice.
Avand in vedere dezvoltarea evenimentelor CNCA organizate impreuna cu 4Tuning, anul acesta vom organiza o finala nationala cu multe surprize, si premii deosebite. Pentru anul 2010 va asteapta noi clase de participare, un nou CD marca SQ League, pentru jurizarea sistemelor de Sound Quality, si un regulament mai complex, mai bine structurat si explicat. Bafta la constructia sau modificarea sistemelor ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:53. |
- Copyright 2026 4Tuning