![]() |
Re: BMW E36 MEETING
Multi km pana acolo ?
|
Sef nu va pun sa mergeti la Constanta nu sunt multi km gasim noi un loc stati linistiti asta putem discuta si acolo unde mergem. Si sincer cred ca preferati sa mergeti 5km in plus decat sa mergeti pe un drum in care lasati masina jumate acolo si apoi ma injurati!!
|
Quote:
|
masina mea cred ca este cea` mai joasa dintre toate si nu am atins niciodata!
doar mergem la padure....vreti asfalt pana in padure?avem de parcurs doar 1.5km de drum de tara.in rest este asfalt. cel mai important este ca e liniste e frumos...avem loc toti, acuma cum credeti voi...o sa pun niste poze de acolo sa va faceti o idee. Xerex e genul de om, daca vede o zgarietura minuscula pe masina, nu mai doarme 2 saptamani :)) de aia merge cu morcovu in cur. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
si eu am scos masina de o saptamana de la vopsit:shock:, dar dak va riscati toti ce-am sa fac, doar nu stau sa va astept la sosea :D:-P
|
de unde stiti cum e drumul?daca e asfaltat sau nu?am hotarat cumva unde anume vom merge?deviati de la topic...
Se va merge undeva unde este drumul bun. |
eu glumeam joint :-P :D;)
|
Momentan nu se stie unde vom merge la gratar nu s-a hotarat. Cu certitudine nu se va merge pe drumuri pline de gropi sau forestiere stati linistiti.
Si rog sa se incheie aici discutia voastra despre locul acela de gratar si va mai rog sa nu se mai propuna alte locuri pentru a nu se devia atat de la subiect. Ramaneti va rog on topic iar in legatura cu locul de gratar gasim o locatie pana atunci stati linistiti mai bine ca ocupati sa aveti masinile in "cea mai buna forma" Va multumesc!!! |
1 Attachment(s)
Prezent B 21 Z L R
|
Eu zic sa va luati si "gumele" de acasa ca o sa mestecati la ele daca gasim loc bun...sanse foarte mari.
Joint'ule o sa facem ceva special in ziua aia....esti primul pe plan...si restul din alte judete deocamdata. |
BMW e36 meeting 13.6.2009 orele 11:00 la Casa Poporului.
01. B - 98 - LFR 02. B - 14 - BYE 03. BYY - 454 04. PH - 11 - KXO 05. CT - 83 - ATM 06. B - 95 - ERN (?) 07. B - 21 - ZLR (?) 08. BZ - 12 - ULM 09. VL - 06 - BJP 10. B - 96 - PAF 11. B - 84 - RIP 12. P7478PK 13. PH - 11 - HVJ 14. B - 79 - ULI 15. AB - 99 - NWA 16. CT - 77 - CDA 17. CT - 84 - LEU 18. B - 23 - RWD 19. B - 88 - ENK 20. CT - 22 - COP 21. B - 03 - TXA 22. B - 62 - KAR 23. B - 36 - FFS 24. CT - 12 - AXP 25. CC5867CA +cele 2 rosii care nu au momentan numere de Romania dar le vor avea pana atunci! |
Quote:
|
Va rog frumos ramaneti ontopic macar pana dupa eveniment!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning