Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Supercars roundup (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/125025-supercars-roundup.html)

GTR 12-10-10 13:44

Re: Supercars roundup

Se pare ca Nissan GT-R R35 incepe sa-si arate potentialul.

http://www.amsperformance.com/cart/a...e_package.html

Si deja este in lucru o varianta mai puternica, Alpha 12.

Bogdan_mb 13-10-10 23:09

"On the flip side, the E900 GTR (E85) ran a best of 9.62 @ 145.9 mph and the R1K GTR (C16) ran a best of 9.38 @ 156.9 mph." by switzer.

Dar parca vorbeam de supercar-uri nu masini modificate ?

realmode 13-10-10 23:11

... se pare ca voturile inclina in favoarea GTR-ului, oare de ce?
Destul de simplu, performante foarte bune, pret imbatabil, aspect ireprosabil.
Voie buna.

Bogdan_mb 13-10-10 23:22

sa nu uitam ca pentru mai bine de 50% din cei care activeaza pe forum singura experienta legata de un supercar se bazeaza pe NFS & co unde gtr-ul este vedeta ...

realmode 13-10-10 23:25

Esti optimist cu 50%. Evident, suntem impartiali, nu putem alege cerebral daca nu am condus masinile din grila.
Si totusi s-a votat avand in vedere filmarile youtube, dragtimes etc.

Sasha 14-10-10 00:47

Quote:

Originally Posted by realmode (Post 3725500)
... se pare ca voturile inclina in favoarea GTR-ului, oare de ce?
Destul de simplu, performante foarte bune, pret imbatabil, aspect ireprosabil.
Voie buna.

pentru ca are cel mai bun raport calitate/pret ;)

GTR 14-10-10 07:28

Quote:

Originally Posted by Bogdan_mb (Post 3725511)
sa nu uitam ca pentru mai bine de 50% din cei care activeaza pe forum singura experienta legata de un supercar se bazeaza pe NFS & co unde gtr-ul este vedeta ...

Daca esti tu mai istet da-ne exemplu de o masina cu un raport mai bun pret/performanta si la fel de pretabila la tuning.

GT-R-ul era vedeta cu mult inaintea aparitiei NFS-ului, dar nu stiai tu de el probabil pana la joculet.

Incearca sa treci peste oftica de copil ca un GT-R mult mai slab la drag face misto pe pista de dragostea ta SLS AMG care este si mult mai nou si de >2 ori mai scump.

realmode 14-10-10 10:11

...intradevar, la banii cu care se achizitioneaza un GTR, poti sa ai performante de porche 911 sau BMW M5.
Cu toata increderea as investi intr`un nissan GTR, poate si ptr ca e Nipona ;)

Bogdan_mb 14-10-10 22:24

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 3725642)
pentru ca are cel mai bun raport <del>calitate</del> /pret ;)

poate performanta/pret , la calitate nu m-as pronunta chiar atat de usor.

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 3725846)
Daca esti tu mai istet da-ne exemplu de o masina cu un raport mai bun pret/performanta si la fel de pretabila la tuning.

GT-R-ul era vedeta cu mult inaintea aparitiei NFS-ului, dar nu stiai tu de el probabil pana la joculet.

Incearca sa treci peste oftica de copil ca un GT-R mult mai slab la drag face misto pe pista de dragostea ta SLS AMG care este si mult mai nou si de >2 ori mai scump.

Razvane , m-am suparat pe tine. Am dat eu vreodata pe forumul asta dovada de "fan boy" - ism?

Chiar poti sa ma contrezi prin faptul ca sunt mii de useri care sunt mai tineri decat prima generatie de NFS ?

Imi place gtr-ul incepand cu r34 dar in conceptia mea nu il agreez ca si supercar.

SLS masina interesanta, multa tehnica, performante bune, dar e bataie de joc pretul de achizitie cat si al optionalelor, deci 997 pdk pentru mine, sau daca e criza ma multumesc cu 997.1 . Consider ca se misca bine (vezi switzer-ul de la noi , cu 10.4 pe 400m este cea mai rapida masina din tara).

GTR 15-10-10 00:51

SLS AMG este o masina deosebita, cu toate ca, Mercedes putea sa scoata ceva mai mult si la design si la performanta, mai ales la pretul ala.

911 este o masina absolut superba, de la nascare pana la 997.2, doar ca daca nu aparea GT-R, 997.2 nu avea performantele actuale si pretul este oricum cam pieperat.

GT-R a facut istorie incepand cu modelul R32 in 1989, cu renumitul motor RB26DETT twin-turbo.
Ultimul model GT-R R35 mi se pare de departe cea mai mare performanta in domeniul auto, adica o masina care se bate cu aproape orice supercar, la un pret incredibil, fara rabat de design, caltate, tehnologie. Se stie ca problemele de fiabilitate initiale au fost inlaturate, si faptul ca tuningul este facil si ieftin face ca GT-R sa fie cea mai buna alegere.

Un GT-R R35 cu un kit de putre de >800 CP este mai ieftin decat un ZR1 sau 911 Turbo stock.
Asta da supercar.

Bergabradler 15-10-10 07:50

Supercar in sus sau in jos calitate, performanta, pret, toate astea sunt absolut de necontestat (ok poate mai putin calitatea :oops:), pot sa va spun ca deja am derulat cu a mea "White Lady R35" in Romania, Germania, etc. deja 34.000 km fara nici o problema.

In orice caz ce pot sa spun din experienta mea de uz zi de zi, este ca e absolut super fiabila, vara ca si iarna cand alti stau cu frumoasele "Supercaruri" de 2, 3, 4 ori mai scumpe in garaj :lol: stiu ca pentru mine in ce priveste alegerea mea am ales Supercaru meu :lol:

P.S. Si ca aspect "atractie vizuala" e absolut on TOP am observat. Putin negativ este ca esti cam in cusca de maimuta aparand cu ea :twisted:.

GTR 23-10-10 09:58

2011 Nissan GT-R

Engine
Power 390 kw (523 bhp / 530 ps)
Torque 612 Nm (453 lb-ft)

Nordschleife, Germany (20600 m)

9. Nissan GT-R 7:24.22 167 '11 530 / 1736

http://www.fastestlaps.com/track2.html

vacaroz 28-10-10 01:51

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 3725846)

piesele de tuning au aparut pentru ca toti erau inebuniti cu supercarul spurem. asta nu e o logica sa spui ca e best
probleme a avut si are in continuare. pasajul de racire pt frane a fost remediat?
piesele de schimb ce preturi au? am inteles ca se vaita proprietarii....
tot pe site era un link prin care se vaita un englez ca multe piese mai delicate sunt amplasate in asa fel sa le sifonezi mai repede, app ECU cat mai e?

GTR 28-10-10 12:19

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 3763575)
piesele de tuning au aparut pentru ca toti erau inebuniti cu supercarul spurem. asta nu e o logica sa spui ca e best
probleme a avut si are in continuare. pasajul de racire pt frane a fost remediat?
piesele de schimb ce preturi au? am inteles ca se vaita proprietarii....
tot pe site era un link prin care se vaita un englez ca multe piese mai delicate sunt amplasate in asa fel sa le sifonezi mai repede, app ECU cat mai e?

Piesele de tuning exista la toate masinile din acest roundup si nu numai si nu asta le face "the best" ci pretul masinii plus minus tuningul aferent. Poate-mi dai tu un exeplu de masina la fel de rapida cu sau fara tuning de 110 k EUR respectiv 90 k EUR care defapt nu exista nici macar cu 40% mai scumpa.

Preturile de schimb difera de la defectiune la defectiune si in medie nu cred ca sunt mai scumpe decat la concurenta.

Problema la frane a fost mai mult sau mai putin importanta fata de altele si din declaratile lor au avut loc modificari la frane.

Aia cu sifonatul mai repede este chiar haioasa, sifonare mai repede cand mergi cu masina sau cand o pocnesti? :))

In 110 k de EUR ai un GT-R 0 km, cu 750 CP cu totul inclus.

realmode 28-10-10 13:26

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 3764325)
Piesele de tuning exista la toate masinile din acest roundup si nu numai si nu asta le face "the best" ci pretul masinii plus minus tuningul aferent. Poate-mi dai tu un exeplu de masina la fel de rapida cu sau fara tuning de 110 k EUR respectiv 90 k EUR care defapt nu exista nici macar cu 40% mai scumpa.

Preturile de schimb difera de la defectiune la defectiune si in medie nu cred ca sunt mai scumpe decat la concurenta.

Problema la frane a fost mai mult sau mai putin importanta fata de altele si din declaratile lor au avut loc modificari la frane.

Aia cu sifonatul mai repede este chiar haioasa, sifonare mai repede cand mergi cu masina sau cand o pocnesti? :))

In 110 k de EUR ai un GT-R 0 km, cu 750 CP cu totul inclus.

... evident, sa amintim si timpii de 2.9 sau 3.0 ptr 0-100 km/h' 8.9 0-200km/h samd. Unde pierde este viteza maxima, M5, Porche trec cu brio de 320 km/h

All times are GMT +2. The time now is 07:31.

- Copyright 2026 4Tuning