![]() |
Re: Acesta este noul BMW Seria 5 GT!
cred ca au venit designeri de la francezi :evil::evil: numa' aia fac masini urate (no offence) si oricum, asta e parerea mea :evil:
|
Quote:
P.S. Ai citit macar cu ce se mananca black-panel-ul asta? Vezi ca le confunzi rau de tot. Ontopic, sa vedem ce scoate concurenta... |
cred ca este cea mai criticata aparitie...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
3: Mai ai 2 infractiuni, mi-am dat seama cu cine imi pierd vremea. Weekend placut. |
Nu stiu ce legatura au "inovatiile" alea care de fapt nu exista cu designul asta de toata jena, struto camila BMW style ca la X6, camion pentru cocalari. Puteau sa aduca "inovatii" si cu un design frumos, nu cred ca ii oprea nimeni decat lipsa de talent a aluia care a desenat-o. Dar m-am obijnuit in ultimul timp la bemeu cu masini de genu' cam la toata gama cu accent pe noua serie 7 si X6 care iti e si rusine sa te uiti la ele pentru mai mult de cateva secunde.
PS: Daca apare fenomenul ala de "intors capu' dupa ea" nu inseamna ca este din cauza ca este frumoasa masina, nici vorba. Poate ca este extrem de urata, ciudata etc deci nu este un motiv de lauda ca mai intoarce lumea capu dupa camionu' ala de X6. |
La exterior nu seamana deloc cu un bmw seria 5.spatele parca-i taiat cu cutitul...
|
are o forma ciudata.....
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
ASTA E POSTUL MEU DE INTREBARE, VEZI CUVANTUL E60 AICI, SAU "BERLINA SERIA 5 ACTUALA? CASCA OCHII |
Urat urat de tot :lol:
|
nu e naspa daca il privesti prin prisma unui crossover!dar altfel e cam uratel!:D
|
da este destul de frumos...chiar seamana cu un X6..mai micutz...si are motorizari destul de bune ! aia de 5.0 V8 :rolleyes2 ...German Style
|
Mi se pare mie sau seamana putin cu X6 ?? Parca sta cocosata :D
|
asta e , o mai dau si casele mari in bara.
mi`e ciuda ca mai bine puneau la x6 interiorul ala. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning