![]() |
Re: SF - OZN
prea dur postu asta ....
|
Quote:
Chiar si inregistrarea s-a dovedit a fi o facatura ieftina, facuta de americani. Sau paote totul este real, iar statul lor incearca sa musamalizeze totul prin aducerea de probe "incontestabile" cum ca acest filmulet ar fi trucat. |
Din pacate sa constatat ca totul e o facatura...
Americanii sunt sefii planetei la.... facaturi si inscenari... Va dau doar doua exemple sau de fapt mai multe: facutra 1 >> Razboiul din Irak si Sadam cu ale sale Arme de Distrugere in Masa; facatura 2 >> Moartea presedintelui american Jhon Fitzgerald Kennedy; facatura 3 >> Apollo 13 pe luna si steagul ce flutura fara aer. |
Am vazut intr-un documentar ca, cica Saddam Hussein ar fi avut arme de distrugere in masa, de tip chimic, cat sa aduca sfarsitul Pamantului de 13 ori, parca. Contineau si botulissum, un virus care traieste in pamant si care e foarte periculos!
|
si cum de nu a fost inca gasit ? cel mai probabil ca a fost doar un pretext sa justifice in ochii lumii de ce au invadat irakul. ca nu puteau zice direct ca pentru petrol.
|
Urmäriti site-ul ästa în fiecare zii bagä articole noi, Horror/SF e misto site-ul, are multe d-astea despre extraterestrii etc..sper sä nu se considere reclamä ;)
|
1 Attachment(s)
Asa arata Zona 51 vazuta dintr-un satelit rusesc
|
Quote:
|
Quote:
ricko vad ca esti din cluj, legat de masina urca dealu in loc sa il coboare, vezi ca si pe feleac intr-un anumit loc e faza asta, am incercat acolo in parcarea aia unde se deschide cafeneaua aia sau ce i |
Stiu si eu de acest fenomen.
Se manifesta in cateva locuri din tara... Habar nu am cum se intampla. Adica de ce urca masinile. :-? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning