![]() |
Re: CURSA ACCELERARE 23 MAI - AEROPORTUL KOGALNICEANU
Quote:
Ne vedem acolo sper sa va placa. |
Re: 402m @ Constanta, 23 mai - aeroportul Mihai Kogalniceanu
Quote:
20 RON spectator |
Re: CURSA ACCELERARE 23 MAI - AEROPORTUL KOGALNICEANU
Quote:
|
Mai e doar o zi la mijloc ....
|
ca fapt divers 1 kilowatt = 1.34102209 CP , deci mai pe scurt 1,34 cp , am intrebat acum un fizician si asa am gasit si pe net , nicidecum 1,36 .
succes cu cursa Xteam , o sa fiu si eu prezent sa fac niste pozici , si sa vad bolizii :) |
Quote:
in toata lumea 90% 1 kw = 1.36 cai putere .. numai la englezi 1kw = 1.34 cp stiti cum sunt ei .. mai pe dos decat restul lumii .. de aici apar si micile neintelegeri ... daca va uitati pe forumuri ce se discuta.. cam asta e ideea ... + eu am logan si daca fac urmatoarele calcule .. 55kw X 1.36 = 74.8 (adik 75 cat a zis si producatorul) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
eu am intrebat un fizician , care lucreaza in domeniul rachetelor in romania(nu stiu cum se numeste exact institutia , dar oricum e ceva de genul NASA ) , deci nu pe oricine ....
in fine scuze daca nu e cum am spus eu , n-am vrut sa dezinformez tocmai deaia am intrebat la un fizician inainte , dar se pare ca mi-a zis gresit sau cine stie.. |
s-a schimbat subiectu ...ce grupe ce masini ...kw e in discutie :-)
|
Corect e 1kW=1,358 adica 1.36;)
|
fizic vorbind
1 kilowatt = 1.34102209 CP fiecare calculeaza cum vrea dar ,fizica e fizica. |
Quote:
1CP = 736W - faceti regula de trei simpla si vedeti cat inseamna 1 KW in CP. Luati cartile de fizica de clasa a VIII-a, sau a IX-a si cautati la MECANICA. Acolo se regasesc puterile din CP in W/KW. Nu va mai luati dupa diversi oameni care tot o freaca ba, ca e 1.34... ba ca e 1.36, doar pentru ca apare pe un site, pe telefonul mobil sau in alte locuri. Daca nu stiti sigur... Vreti puterea exacta a masinii??? Faceti calculul in felul asta si aveti suma EXACTA, fara marje de 0.0x de eroare: transformati KW pe care ii aveti scrisi in talon, in W, dupa care impartiti la 736 si vedeti puterea reala a masinii. Fara eroarea de calcul ce poate aparea din cauza aplicarii "coeficientului" de 1.36. Oricum e o diferenta infima. Exemplu pentru Matiz... Pe principiul fizicii de clasa a VIII-a: 38 KW = 38000 W => 38000 W / 736 = 51.63 CP Coeficientii pe care ii bagati voi in discutie in contradictoriu sa ii aplicati la aceeasi putere: 38 KW * 1.36 = 51.68 CP - in plus cu 0.05 fata de calcul corect din fizica - cum spuneam... infima. 38 KW * 1.34 = 50.92 CP - diferenta de 0.71 fata de calculul corect din fizica / diferenta de 0.76 fata de coeficientul de 1.36. Practic, la masina mea... se pierde aproximativ 1cp daca se foloseste 1.34 drept coeficient. La masinile cu puteri mai mari, se vor "pierde" mai multi CP, daca mergeti pe coeficientul asta. Deci... daca e musai sa se stie cati CP aveti si nu vreti sa faceti ditamai pologhia de calcul, 1.36 e cel care se apropie cel mai mult de realitate. Asa ca terminati naibii cu polologhia asta: 1.34 / 1.36 ... puneti mana pe calculator si calculati, ca nu cade nimanui mana daca se calcueaza cum trebuie. Referitor la cursa: BAFTA LA ORGANIZARE X-TEAM! Din pacate eu nu voi putea ajunge la cursa deoarece sunt prins rau de tot cu examenele finale la facultate. |
***...pana acum numai auzisem si discutia asta cu kw..., pe tema asta numai fusesera discutii :).Sunteti pregatiti...maine este evenimentul..:)
|
Cum va fi programul, se incepe cu grupele mici sau cu cele mari?..
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning