![]() |
Re: CURSA ACCELERARE 23 MAI - AEROPORTUL KOGALNICEANU
Quote:
Ma prezint si eu .Sper doar sa tina discu ca oricum e pe duca. |
Quote:
@YZF: multumesc mult pentru informatii! |
1 KW = 1.36 CP . nu e nici 1.34 si nici 1.35
64kw * 1.36 = 87.04 cp * 0.95 = 82.68 cp (atatia cai are loganu de 1.6 dupa cum se calculeaza dupa regulament ) |
Quote:
Multe succesuri va urez. |
Quote:
Pentru tine e clar, daca ai 150 cp (dupa user m-am luat): grupa C. Pentru mine e neclar, ca am nimerit fix intre grupe, de-asta voiam sa stiu formula de calcul care se aplica, sa stiu si eu dinainte, nu sa ma trezesc acolo ca vin cu rucsacul pentru cupe de la grupa C :-P si ma trezesc repartizat la grupa D. Pai ce, vrei sa car rucsacul de pomana?? :lol: Nu e nevoie sa faci bascalie, nu e nici o galceava, data viitoare nu mai da click direct pe pagina 7 si vezi ce s-a scris mai in urma (inclusiv regulamentul). Daca ma enervati, ma inscriu dupa Wati RMS si o sa ajung la grupa VIP :twisted: (care nu exista), deci acolo o sa iau sigur cupa fiindca nu am concurenti :lol: |
Atunci imi cer scuze....e vina mea ca nu stiam ca grupa c merge pana la 165 si nu 160. In cazul vr6-ului e corect sa fie la grupa c avanad in vedere ca depaseste cu 0,3, dar in cazul in care o masina depaseste cu o,6 mi se pare corect sa intre la d. Stiu ca imi pun in cap posesorii acelor masini....dar regulamentul e regulament.
Cat despre mine......te-ai uitat la user dar nu te-ai uitat la semnatura :) iar dupa aplicarea coeficientului de tractiune iese un 109,25....deci sunt la inceputul grupei b....insa nu ma dau inlaturi sa ma bag si la grupa c...... eu aspir mai sus....nu mai jos, nu imi fac acte false la masina cu 90 de cai....as putea sa fac asta.....dar asa e felul meu mai fair play. Va urez bafta la cursa.....eu o voi urmarii din fatza monitorului :( |
Asa baieti , concurenta :) sa fie , ca noi avem o nebunie totala cu alergatura sa iasa bine pt toti , vreau sa fie un eveniment cat mai placut pt toti!
|
o sa iasa bine adi.Toate au iesit calumea pe aeroport. Experienta si anii care au trecut or sa-si spuna cuvantul.
P.S. eu o sa ma inscriu direct acolo. Are ceva? |
Majoritatea se inscriu pe loc , deci e perfect
|
Asadar si prin urmare....venim direct cu fisa completata sau se completeaza la fata locului?
|
Poti si la fata locului sa o completezi si poti si de acasa:) , conteaza unde o predai adica la inscriere.
|
mai e o zi la mijloc ....
|
bun ... si eu sunt intr-o situatie similara cu quick_5hifter ... si anume : 59 kW x 1,34 = 79,06 x 0,95 = 75,104 ... deci sunt la A1 sau la A ? ...
|
@AEV: din pacate pentru tine (si pentru mine), formula de calcul este KW x 1.36.
->in cazul tau: 59 kw x 1,36 = 80,24 cp 80 cp x 0,95 = 76 cp. ->in cazul meu: 129 kw x 1,36 = 175,44 cp 175 cp x 0,95 = 166 cp. Asta este, unde-i "lege" nu-i tocmeala :D dar macar e bine ca stim dinainte! Toate cele bune si multa bafta tuturor la finish line! (impropriu spus, ca daca ar avea toti bafta, n-ar mai exista invingatori :lol: ). |
Power (HP) = Power (kW) x 1.341 ... am rascolit tot netu ... si nu stiu cine si unde a gasit formula cu 1.36 ... astept lamuriri ... o zi buna
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:27. |
- Copyright 2026 4Tuning