Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Nova Cj 02 GYN (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/122750-dacia-nova-cj-02-gyn.html)

SatanaVeX 11-06-09 21:17

Re: Dacia Nova Cj 02 GYN

1 Attachment(s)
Vreau o parere de la voi ....am gasit o poza cu nova cu angel si ma gandeam sa imi pun si eu :)ce ziceti sa imi pun sau nu ??? si asa aproximativ dati o idee cat de matre trebuie cercu ??

RIcKO 11-06-09 22:06

man vezi ca este aici pe forun un tip ce vinde inele pt angel...erau si ieftine,....dai un search ..vand inele angel eyes .....si vezi ce marimi are ..bafta...ar arata bine zic eu

SatanaVeX 11-06-09 23:40

Am gasit inel angel eyes la 35 lei si 45 lei depinde de marime da faza ii ca eu nu stiu de cat imi trebuie ...cum sa aflu ?numa daca desfac faru pot afla?eu vreau sa il prind de oglinda ca si in poza, nu cum isi prind alti de sticla de la far ...

SatanaVeX 14-06-09 22:48

4 Attachment(s)
Ceva poze de azi de la padure si de la intalnirea din seara asta...
Baieti am o intrebare : mi`am cumparat o grila din dezmembrari si am modificato(am scos sigla,chituita si vopsita) si cand am puso pe masina ...bomba ii mai lunga decat grila ce o am eu ... la lungime nu am lucrat nimic si nu intra in locul grilei originale sau daca intra se indoaie si arata urat ...

RIcKO 14-06-09 22:53

ce chestie....o fi de Super Nova....oricum ...penala treaba sa muncesti atat si la final sa ramai cu buza umflata.....trebuia sa o fi incercat inainte sa te apuci de ea ...ghinion...apropo man u la ce intalniri mergi? cu cine?

Sonny™ 15-06-09 09:51

frumoasa masina, grila daca e de super nova cat iti dau pe ea...?

ilegal 17-06-09 23:11

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 2407568)
ce chestie....o fi de Super Nova....oricum ...penala treaba sa muncesti atat si la final sa ramai cu buza umflata.....trebuia sa o fi incercat inainte sa te apuci de ea ...ghinion...apropo man u la ce intalniri mergi? cu cine?

cu illegal lifestyle team

RIcKO 18-06-09 09:24

luat la cunostinta :D

SatanaVeX 18-06-09 13:17

Sonny nu o vad ca o modific pana intra cum trebuie si ori cum mai mult te costa curieru decat grila:) eu am luato cu 10 lei si am modificato dar o sa o fac eu sa intre calume numa sa am timp de ea.
Ms Ilegal ca ai rsp tu ... ca in ultima vreme nu am avut timp nici sa mai intru pe forum.
La maina nu am mai facut nimic dar o sa imi fac timp sa tapitez interioru si pe urma vreau sa ii iau jante ... am gasit ceva pe 15 numa bani sa fie si sper sa nu frece de aripa

conty one 18-06-09 17:45

nu iti freaca pe 15..dar sa iti pui gume cu talon mai mic ideal 185/15..eu la a mea am 165/14 gume cu talon mic pe fata..pe spate 165/14 da au talonu putin mai mare,si parca se vad cam mici(initial le-am avut 175/14spate cu talon mare-165/14fata cu talon mare),poate trec si eu pe 15"..bafta

Calin_UKU 20-06-09 18:45

Arata bine daciuca, bravo.
Apropo de unde ai luat grila nu au cumva o supernova pe care o dezmembreaza ???

SatanaVeX 21-06-09 22:17

Pai de unde mi`am luat eu grila avea o super nova de pe care mi`o dat grila... da ce iti trebuie ? aia ai preturi destul de mari parerea mea ...ceasurile de la bord ei le dadeau la 150 lei si eu am gasit la 30lei
Faza cu jantele inca nush de cat is gumele.Acuma trebuie sa vad ce are masina ca merge in 3 si sper sa fie numa bujia de vina ca mio zis un prieten ca poate ii alceva si nu mai am chef sa bag alti bani in motoru ala o vreme ....

Calin_UKU 21-06-09 22:51

pe mine ma intereseaza clantele de la usi.
Unde au sediu astia cu dezmembrarile ?

conty one 22-06-09 08:12

eu zic sa te gandesti bine la "chestia" cu motorul...in general motorul si cutiile de nova nu prea sunt reusite, mai bn gandeste-te la o investitie pe viitor cautandu-ti alt motor(r5gtt,r19,vw golf 3(ideal vr6),laguna 95" in sus)

SatanaVeX 22-06-09 18:45

Conty nu caut alt motor il las asa ... imi strang bani si imi iau masina mea ca dacie ii masina familiei si nu pot sa o fac cum vreau eu ca la batranu ii trebuie asa cum ii si mie imi trebuie mai joasa ...etc.asa ca o sa imi strang ceva banuti si imi iau eu masinutza mea da pana atunci merge si daciea :)
Calin nu stiu sa iti zic unde au sediu da ma uit pe harta sau cand mai trec pe acolo ma uit pe ce strada ii si nr si iti zic..sincer zilnic trec pe acolo da nu mam uitat sa vad pe unde ma duc (str)

All times are GMT +2. The time now is 10:33.

- Copyright 2026 4Tuning