![]() |
Re: top speed-uri golf3
cu motor 1.4 60 cai 195 km/h mergea mai mult da m-a trezit mama
|
Quote:
|
cel mai mult s-a dus in 170 km asa dupa ce l-am segmentat si tin sa precizez k si valea a fost un factor ajutator;))
|
motor 1.6 77 cai 130 km/h si cred ca se mai ducea , dar nu am mai lasat-o eu :D
|
sa ma laud si yo..cu 4 pers in masina 180 si mai avea crek destul era sprea oradea...1.8 benzina monopunct '92 dar aveam alte dimensiuni...crek nu a depasit turatia de 4500...cu a 2-a cu 5 pers in masina 90:)
nu golf3 ci Vento;)) offtopic am citit mai sus ca conteaza mult sonda lambda...eu in oras in cluj cu 25 de litri de benzina am facut 150 km..mentionez ca in frigu asta:O:O:O:O:O..care stie care ar fi problema?:D |
2.0 ,8v....i-am pus ceasuri albe si-s doar pana la 220 ......da cre ca daca il mai tineam si dincolo de km 90 treceam de 230........
|
is curios oare daca faceai nemtii ceasurile la plesneala cu 320 aparea p aici vitezomani care prindeau cu mult peste?:-??
|
140km cu a 2-a nu se duce nici intr-o mie de ani... eu am motor 66kw, 1.9 tdi si mai mult de 88 nu se duce cu a 2-a...top speed intr-adevar 200km,cu a 5'a, pe A3 in Germania cand am adus masina.
|
Quote:
:D |
scz nu am facut referire la tine,pentru ca oricum ai 2.0, eu mai citesc d p aici inainte d somn, ca pofestile vechi nu ma mai adorm, si apropo ai ceva cai in plus sau care a fost princiupiul pentru care i-au mai adaugat viteza la ace?
|
[QUOTE=Sc0fy;3075109]sa ma laud si yo..cu 4 pers in masina 180 si mai avea crek destul era sprea oradea...1.8 benzina monopunct '92 dar aveam alte dimensiuni...crek nu a depasit turatia de 4500...cu a 2-a cu 5 pers in masina 90:)
nu golf3 ci Vento;)) :)) ce glumet esti laudaros mic |
Quote:
si in plus...un simplu filtru sport k.v |
1.4L 60cp ABD cu anvelope 185/60R14 maxim am atins 150 km/h (pe bord, iar pe GPS 145 km/h) cu pedala la maxim si singur in masina.
|
copilarii.oricine poate apasa la maxim o pedala de acceleratie.ma intreb ce folos.pt senzatii tari mai bine te dai cu montagne russeau sau cum ii zice
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning