Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 11RM - DJ 02 TEI - Buburuza mea (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/121809-oltcit-club-11rm-dj-02-tei-buburuza-mea.html)

bobocu91 02-08-09 22:37

re: Oltcit Club 11RM - DJ 02 TEI - Buburuza mea

Urmeaza, antifonat si izolat bine...

Azi deteram prima mana de grund pe podea si incepuram reparatiile la una din aripile spate.

bobocu91 04-08-09 15:56

5 Attachment(s)
...intre timp se lucreaza din greu la buburuza. Am reparat ambele aripi spate + pragul de pe partea dreapta, am dat jos aripa dreapta fata care urmeaza sa fie schimbata.

Ceva poze cu ce a iesit inainte de chituire:

bobocu91 06-08-09 21:10

Am antifonat interiorul, compartimentul motor si aripile fata pe interior...toate acestea fiind grunduite inainte. (Poze maine...)

Urmeaza sa o "rasturnam" si sa ne ocupam de "burta buburuzei", frecat, grunduit si antifonat.

Azi am mai schimbat si un rulment la un butuc fata, daca nu este diferit la RM fata de celelalte oltcit`uri, imi zice si mie cineva cum se i`a "jocul" acela...am bagat rulument foarte foarte bun si tot are un joc destul de mare. :sad:

bobocu91 07-08-09 21:23

2 Attachment(s)
Azi m`am ocupat de "burtica" buburuzei, am schimbat un pivot si o bucse + ceva reparatii migaloase, dat jos scutul si rezervorul ( am scos 14 litri benzina...de necrezut :shock: :lol:).

Ceva poze:

julaikos 07-08-09 21:26

din ce an spuneai ca e?lonjeroanele vad ca se prezinta ok,poate nu-mi dau eu seama bine ca nu-s tocmai clare pozele..
spor la surubarit :P

bobocu91 07-08-09 21:29

Din 89` este batranica dar se prezinta destul de bine, cu "scuzele" de rigoare ca la orice masina de 20 de ani, am mai carpit una - alta...de, la varsta asta nu se poate fara.

Merci!

P.S. Un gat de rezervor are cineva? Al meu este facut praf, baga si mizerie + miros de benzina in interior. :rolleyes2

Danutz Bratosin 07-08-09 21:34

Din cate se vede lonjeroanele sunt impecabile...de fapt mai toata podeaua pare sa fie:D

Alex_19Mig 07-08-09 21:38

Felicitari nu o sa mai ai probleme sub ea!
Cat antifon si grund ai folosit?

bobocu91 07-08-09 21:52

1 Attachment(s)
@ Danutz...nu`i chiar asa, am avut probleme la pedalier, nu stiu pe unde mi se scurgea apa in interior (de la grila din fata parbrizuli) si`mi ajungea pe pedalier. Am taiat si am peticit o bucata (iti arat in poza) , in rest foarte buna, lonjeroanele foarte bune. Un alt loc unde a fost rugina mutla acolo in spate la toba, am taiat si facut din nou bucata aceea (iti arat tot in poza).

@Alex 3 de antifon si vreo 5-6 de grund...nu mai stiu. (toate le`am dat cu pistolul).
Multumesc, si eu sper sa nu mai am probleme...la cat am muncit si investit. :lol:

Danutz Bratosin 07-08-09 21:57

Quote:

Originally Posted by bobocu91 (Post 2542089)
@ Danutz...nu`i chiar asa, am avut probleme la pedalier, nu stiu pe unde mi se scurgea apa in interior (de la grila din fata parbrizuli) si`mi ajungea pe pedalier. Am taiat si am peticit o bucata (iti arat in poza) , in rest foarte buna, lonjeroanele foarte bune. Un alt loc unde a fost rugina mutla acolo in spate la toba, am taiat si facut din nou bucata aceea (iti arat tot in poza).

@Alex 3 de antifon si vreo 5-6 de grund...nu mai stiu. (toate le`am dat cu pistolul).
Multumesc, si eu sper sa nu mai am probleme...la cat am muncit si investit. :lol:

Probabil ai avut scurgerile alea infundate si iti curgea apa in interior...mi sa intamplat si mie o data sa gasesc balta in masina:D da am remediat imediat;)

bobocu91 07-08-09 22:01

Se poate...am "scuturat" una din ele si au iesit numai ace de brad si mult praf. O sa bag si ceva pe ele sa fiu sigur ca nu mai sunt infundate.

manu_96xls 07-08-09 22:08

Gura de umplere? Am eu una nouă, caută-mă dacă o vrei.;)
Nu te grăbi să o termini, fă totul calculat și cum trebuie!:)

bobocu91 07-08-09 22:37

Da, aceea de plastic...este sparta. Daca nu fac rost intre timp o sa te caut.

Multumesc, incerc sa fac totul cat mai calculat si fara graba.

julaikos 07-08-09 22:44

paremise ca merge de la dacia papuc,si cred ca si de la break...

bobocu91 07-08-09 22:52

Interesant...merci de informatie julaikos, o sa ma interesez.

All times are GMT +2. The time now is 11:20.

- Copyright 2026 4Tuning