![]() |
Re: DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - editia a doua - 17 Mai 09 - TULCEA
Cat este taxa de inscriere ? :)
|
Quote:
|
Quote:
Anu trecut a fost super ok chiar mi-a placut ... acum asteptam sa vedem cum o sa fie si anul acesta si abia astept sa vad parada care se preconizeaza sambata seara |
am auzit multa lume care spunea ca anul trecut a fost super frumos la Tulcea.nu am fost.abia astept sa vin.
|
Au fost multi anul trecut care au zis ca nu se deplaseaza pana la Tulcea ca no sa iasa nimic........si pe urma le parea rau.....si asa le trebuie.Si cu toate astea...ne-am bucurat de prezenta....si de masini care au facut show.........de data aceasta speram sa fie macar de 2 ori mai bine.
|
Intradevar anul trecut a fost super ok ... Sper sa imi termin pana atunci masina si actele ca sa pot participa si anul acesta ... oricum cam 80% sigur o sa vin :D
|
Sper sa ma tina buzunaru si ambreajul sa ajung si eu acolo.
Sper sa nu ma bagati in grupa cu ursi turbo si alte minunatii. In rest .. fir intins :D |
A APARUT REGULAMENTUL PARTICULAR AL CURSEI DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - editia 2
In principiu, toate informatiile de care aveti nevoie pot fi regasite in acest document. Va asteptam la TULCEA!!! |
foarte, foarte interesanta repartizarea grupelor de concurs.
"afumatoarele" vad ca au fost adunate laolalta:D daca va fi si vremea buna se anunta show. |
Nu se poate face ceva cu grupa DIESEL? sa fie impartita macar intre 2 parti cum este la benzina? ca e cam greu sa se dea un 1.9 diesel cu un 3.0 diesel , e diferenta de la cer la pamant.
|
Inscrierile se fac pana la ora 15 si concursul incepe la 10? Este cumva o greseala sau nu am inteles eu ceva?
|
Quote:
Inscrierile se pot face in intervalul mentionat, daca vei citi Regulamentul Particular vei intelege cum se va desfasura concursul. Ca o explicatie simpla, practic sunt "libere" unde vor fi masurati timpii (antrenamente cronometrate), iar concursul faza finala va fi intre cei mai buni 8 timpi la fiecare grupa. Este indeajuns sa te dai o singura data, timpul tau fiind luat in calcul pentru clasamentul final. Daca ajungi mai dimineata te poti da de n ori pana se opresc inscrierile! Daca ajungi oricand in acest interval mare de timp de inscrieri, te inscrii, treci de verificarea tehnica si te dai. Este obligatoriu sa te dai o data CEL PUTIN ca sa ai un timp masurat si sa poti sa te clasezi. |
interesant regulament :)
o sa incerc sa ajung |
E ok taxa si as fi de acord chiar si cu o taxa mai mare stiind ca, castigatorul unei grupe ar fi premiat cu o suma cat mai mare de bani,in limita posibilitatilor, pentru ca acela a investit si a muncit pentru a iesi pe primul loc.
Ma astept la cel mai frumos eveniment de 402m, curse legale la care am participat sau am vazut pana acum,deoarece pana acum cel mai frumos a fost editia 1 speedline challenge. |
N-am inteles eu bine sau eu cu 1.8 "am posibilitatea" sa ma dau cu o pisica 2.5 spre exemplu?!:???:
|
All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2025 4Tuning