Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Curse ilegale (topic inchis) (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1199-curse-ilegale-topic-inchis.html)

COIOTU` JR. 19-06-04 14:08

bau

I understand......................hmmmmmmmmmm....... .... :wink:
OK
Mah da ce am auzit ca vrea sa isi puna NOS pe mashina? :?:

BoSsuL3TZ 19-06-04 23:02

Nos?.. lolz.. chiar as vrae sa o vaz si p'asta.. nu ca nu l-as crede in stare.. dar vreau s-o vaz...!! :D

Al3xius 20-06-04 11:11

daca isi pune nebunu nos intr-o saptamana moare ... mai bine o lasa asa ca trage oricum :lol:

Gabi 20-06-04 12:56

In sectiunea Siesteme Turbo si NOS e un topic facut de el. Eu l-am modificat putin si-am pus un POOL cu optiunile MOFT sau NEVOIE. Pana acum s-a votat doar MOFT. El vrea sa fie \"deasupra tuturor\".

:wink:

Al3xius 20-06-04 12:59

Parerea mea ca in Romania nu are nimeni nevoie de NOS ...

Gabi 20-06-04 14:26

Se pare ca politia craioveana e mai a dracu' decat toate politiile din tara. Au inceput sa cheme lumea la interogatorii. Detalii pe masura ce le aflu...

COIOTU` JR. 20-06-04 15:09

OK................ :D
Ashteptam........... :P
PS: Io nu cred ca o sa-si puna Coara NOS pe masina.................

Al3xius 20-06-04 15:14

Coiotule ce avatar marfa ti-ai tras :oops: :P

P.S. nici eu nu cred :evil:

Gabi 20-06-04 15:30

Bossu': povesteste-ne :(

BoSsuL3TZ 20-06-04 16:24

:( :lol:

Alex NOS 20-06-04 22:56

Miercure trecuta la raliul de la Doljchim a iesit vre-un turnator.Eu tin minte ca am vazut pe unu care filma cu o camera profesionala..
Problema e ca m-am tras si eu si nu o data...Daca ala a fost un turnator am pus-o!!!!Pe bune de acum inainte daca ma mai duc la liniute imi acopar numerele de inmatriculare cu banda neagra...Spre deosebire de multi altii eu ma duc sa ma trag..Nu ma pot abtine doar sa ma uit...Si nu am bagat atitia bani in masina sa ma uit doar...
Dar a inceput sa se ingrose gluma cu politia...Pe bune,stie cineva ceva \"de rau\" pt seara de mircuri?

BoSsuL3TZ 21-06-04 07:12

Am inteles ca sunt doua liste.. nuj daca cea de-a doua este de miercuri.. oricum sper sa nu ai probleme.. ma NU mai lasatzi sa filmeze la ilegale.. nici macar poze!! Va compromitetzi singuri.. poate sa-l prinda pe respectivu si atunci chiar ca atzi dat de belea..

Interogatoriul de ieri a fost facut numai de pe lista de joi seara.. :) poate atzi scapat... cei care atzi fost miercuri.. ;) bafta si avetzi mare grija cei care va si tragetzi.. noi ca noi.. nu prea au ce sa ne faca.. dar la voi e mai grele..

Ma noi nu puteam sa organizam in CRAIOVA legale?.. sa fie odata pe luna?.. in fine pana atunci mai e mult.. dar avetzi grija, Politzia nu mai glumeste.. cred ca si-au consumat prea multa benzina.. si asta i-a cam suparat..

Gabi 21-06-04 11:18

Bossu': nimic gresit in legatura cu mesaju' si... in legatura cu cursele... tre' multe chestii, la care nu se baga mai nimeni.

Alex NOS: daca se filma ceva miercuri seara - de catre politie - erai chemat inaintea lu' Bossuletz la politie. Chill out dude...

Al3xius 21-06-04 12:02

da-i ma in spanac...n-au cum sa vada ce am vb noi la tel ...si dak vad sa le fie`n ciorba ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: pot sa ne suga P|_|LA !! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

P.S: noi la tel n-am pronuntat cuvintele : \"curse\" , \"raliu\" , \"liniute\" , \"ilegale\" DECI SA NE SUGA!!!! :twisted: :twisted:

Gabi 21-06-04 12:18

Mi-am amintit. Azi am vorbit cu cineva in legatura cu telefonul, daca se poate face rost de convorbirea pe care a purtat-o. Se poate lua de la Orange, da' numai cu ordin judecatoresc. In momentul in care ei pretind ca au acea convorbire, trebuie sa-ti prezinte si ordinul judecatoresc, care, la randul lui, se elibereaza doar pe baza unor dovezi solide (gen: poze, filme, etc.), asa ca Bossule, stai calm frate.

All times are GMT +2. The time now is 15:47.

- Copyright 2026 4Tuning