Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Bmw (https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw.html)
-   -   * Din ciclul "cunoscatori" in BMW-uri (https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw/119133-ciclul-cunoscatori-bmw-uri.html)

ilegal_racing 20-02-10 18:44

Re: * Din ciclul "cunoscatori" in BMW-uri

doamne ce pot depita unii eo stiu asa daca nu stii un lucru taci si zici ca nu stii decat sa vii cu tot felu de aberatii dar ce sa faci experti bmw din romania :)) :))

Gyo*TDS 01-03-10 16:56

Quote:

Originally Posted by Cypy... (Post 2738684)
Salut, cine imi poate spune si mie ce e acel loc de beculet sau senzor ce o fii? l-am incercuit in poza :o
:?::?::?:

din cate stiu eu,acolo trebuia sa fie o simpla linie.nu e vorba de nici un locas pt beculet sau senzor :-P

mariusbmw 05-03-10 17:32

salut baieti am si eu o nelamurire cum pot scoate un casetofon de pe un bmw 320i e90 2005

91-GRS 05-03-10 17:35

Quote:

Originally Posted by mariusbmw (Post 3150483)
salut baieti am si eu o nelamurire cum pot scoate un casetofon de pe un bmw 320i e90 2005

ma gandesc ca ai intentii bune, adica schimbat sau reparat:rolleyes2

babau88 07-03-10 13:15

Quote:

Originally Posted by mariusbmw (Post 3150483)

poti sa vb cu baietzi... lasi masina deschisa intr-o noapte si se rezolva. nu platesti nimic

plictisit 11-03-10 10:22

doar ca e ristu ca poate iti mai scot si altceva de pe acolo .. gasesc ei :D

world_eye007 16-03-10 14:54

Nu stiu daca este tocmai topicul potrivit, insa nu am stiut unde sa postez. :-)
Nestiind cum este corect "bimmer/beemer/beamer" am cautat putin pe net si am gasit cum ca pentru masini (bmw) corect este bimmer, iar pentru motocicletele bmw este corect beemer sau beamer (Sursa)
Totusi aici pe forum am vazut cateva topicuri ale caror nume continea "beemer" si nu "bimmer", deci cum este corect? :-P

eMH 16-03-10 14:55

Eu stiu Bimmer, pentru ca adunarea nationala de BMW din Germania, si din multe alte tari (printre care si Romania) se cheama Bimmer Fest.

Gyo*TDS 16-03-10 16:00

da,Bimmer e corect ;)

69WRX 23-03-10 12:50

spun si eu una...
un posesor de 520i mi-a zis ca vanosu e o supraalimentare si ca scoate lejer 40-50 de cai daca ii baga cip...

apropo...e acelas care a zis ca vanos intors = 240cp de care a zis skillzu in primul post

cristian_cc22 23-03-10 12:56

inca una de la Giurgiu

mi-am pus blocant pe masina si ma invarteam intr-un parc sa vad cum merge treaba la care dupa cateva min vine un "baietas" cu un bmw si ma intreaba de ce a mea se invarte in loc am incercat eu sa ii explic cum sta faza cu autoblocantul dupa care se vedea clar ca nu a inteles si ma intreaba ce motor are masina mea i-am raspuns ca este un 2.0 24 vlalve vanos 150 de cai dupa care el imi spune ca nu am nici o sansa in fata la al lui care este un 1.6 24 de valve si are lejer 170 de cai.dupa care i-am zis sa facem o liniuta scurta ca sa isi dea seama ca lucrurile nu stau chiar asa si el a zis ca se grabeste dar o sa revina.........nu a mai revenit

69WRX 23-03-10 15:38

asta se intampla aseara nu ? era ala cu kompactul roz cu numere de belgia...
are filtru sport si zice ca fuge 240 =))

cristian_cc22 23-03-10 16:41

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 3212198)
asta se intampla aseara nu ? era ala cu kompactul roz cu numere de belgia...
are filtru sport si zice ca fuge 240 =))

nu cunosc detalii despre modificarile facute la masina cat despre om sau masina nu e frumos sa dam detalii care sa duca la identificarea lui...... asa e frumos:)

Ps. nu este masina de care zici:P

Marian_nebunu 25-04-10 11:23

5 Attachment(s)
va pun eu un propietar "MARE FINETE ,MARE TANDRETE :D :D

MASINA ESTE INTR-UN "MARE FEL" :))))))) :ihearu: :ihearu:

DE REMARCAT EMBLEMA "M" DE PE ARIPA=))))cARE DEFAPT ESTE "SLINE":))))) SI TOATE ACCESORILE DIN VITAN :D DE PE MASINA,,,,,

ARE STIL PROPIETARU ASTA:D

plictisit 25-04-10 16:58

custom stickers !

All times are GMT +2. The time now is 05:13.

- Copyright 2026 4Tuning