![]() |
Re: Evacuari custom INOX
Quote:
|
dap ms mi-a dat privat o sa trec sa vb :D
|
4 Attachment(s)
Volvo V70 2.5 Turbo -evacuare de la downpipe pana in spate, cu iesire stanga dreapta,diametru fi 70, toba magnaflow
|
salut,
pentru civic type-s(galeria e la fel ca la type-r) din 2007 cu motor de 1.8 benzina aspirat cam cat m-ar duce un cat-back la voi ? problema este la toba finala care fumul este impartit in drepta si in stanga,cei de la pilot mi-au spus ca nu au cum sa imi faca asa finala.Vezi poza,in genul asta am eu stock pe masina. http://gasss.foroctr.com/fotos/siste...2/miltek/4.jpg te salut si astept un raspuns. |
ok,mersi
|
Quote:
|
UP...
Estimari gratuite(pt diverse modificari ale masinilor) |
pt un hyundai getz 1.1 2003 ce variante mi-ai recomanda? :-?
|
un pret orientativ? ca deocamdata n-am banii... doar vreau sa-mi fac o idee :-? sa stiu la ce sa ma astept ;))
|
Quote:
|
salut,
da-mi si mie niste idei si pret pentru ele sa renunt la evacuarea aia restrictiva si totusi sa trec itp-ul pentru golf 4 hatchback 1.8t 150 cp cu soft si flitru bmc in carcasa. Nu o vreau foarte galagioasa, doar sa sune putin mai bine, si sa respire mai ok. |
@zn_tavy:
Salut, Spune-mi, te rog, cam cat m-ar costa o evacuare ,de la catalizator pana la capat (intermediara si finala) pentru un Renault Megane din 2000. Pretul pentru eliminarea catalizatorului a ramas cel din primul post (50 ron)? |
Salut o galerie de evacuare pentru un astra G 1.6 16v cod motor Z16XEP? un pret?
|
Quote:
|
recomand cu incredere....foarte tari baietii (rapizi si eficienti)....:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning