![]() |
Re:
Quote:
ps gabi: LOLZ :D |
Hai să stick to the subject şi să mă repet un pic. Nu contează cât de mică sau de mare e fata, atâta timp cât e DRAGOSTE ADEVĂRATĂ! Punct... şi de la capăt! :lol:
|
Re:
Quote:
fara implicatii sentimentale prea ... mari |
Re:
Quote:
traiasca femeile...la cratita (respect dom' gabi) :lol: :lol: :lol: |
Hai mă, nu face pe misoginu', că nu e frumos. Eu am spus-o în spirit de glumă :P
Sincer să fiu, chiar s-a dus moda femeilor la cratiţă, dovadă că mai nou am început să gătesc :roll: |
Re:
Quote:
|
M-am uitat si io ! pe tvavel&living!
In toate documentarele de la o emisiune de gatit, nu au fost decat vreo 3 femei bucatar :roll: (toate documentarele erau vreo 21 ). Si mie imi place sa gatesc ! numai k dupe face mama curat vreo 4 saptamani........ :oops: P.s. : femei mai multe sunt chlelneritze ! ( MOooooooamaaaaaaa ! si ce chelneritze :oops: ) |
Re:
Quote:
sorry de off :oops: |
Re:
Quote:
deci .. in .. anumite conditii .. e mai usor sa \"pacalesti\" o virgina ,totodata .. daca ai pacalit-o .. ai ..b3lYt-o ... nu mai scapi de ea .. si .. in unele cazuri e oarecum usor ... dar .. consider ca n-are rost sa te legi ... aiurea 2: e mult mai misto sa \"pacalesti\" o trekuta .. atunci chiar ai senzatia ca ai realizat ceva .. :) acum , legat pe postul lui tuningboy .. well .. ai dreptate .. iti ia ceva s-o cresti .. si iar .. virgina fiind , apare problema cu legatul la cap ,nu mai scapi de ea dupa .. si atunci ce faci ? am stat si m-am gandit .. cauti o solutie de mijloc .. deci .. o vrei totusi .. dar ... nu .. sa .. nu mai scapi de ea .. si atunci ce faci ? you put ... IT ... into .. her ... :D and i`m not talkin` about the little bird.. .. . . or the hole ... :lol: figure it out .. :lol: and then , you`re done ... toate bune si frumoase .. i mean .. toate ! :lol: |
bwy...in momentu cand te bagi intr-o virgina ... ai cam pus-o ca nu scapi de aia foarte usor ...
santos are felu' lui mai tzacanit de a expune o rezolvare a problemei (prin asta ma refeream ca esti cu cabina mai santosica)... singura chestie e ca ... are dreptate ... 17 ani ca 17 ani ...da'l duce capu' mai mult decat pe al unuia de 20 ;) eu n-am avut \"norocul\" sa ma leg la cap cu o virgina ... fuck'em quick n leave 'em da same way ... (quick) :D |
offf ...sa va povestesc ...
e un subiect paralel .. de fapt cititi si va datzi seama acum ceva vreme ,aveam un prieten , care vroia sa se combine cu o virgina ,a reusit , si a inceput sa-mi ceara sfaturi ,vroia sa ajunga ... acolo :D si eu .. incercam sa-l ajut cu sfaturi , intr-un final .. schema a mers ! ... au rezolvat problema , prima oara a fost misto , a doara oara la fel , etc, deja devenise monotonie .. :lol: ( eu i-am zis de la inceput ,ca daca o face, NU MAI SCAPA DE EA ) omu` a zis da ma nu-i problema ,o iubesc etc, si s-a intamplat ,dupa cum ziceam , toate bune si frumoase, pana cand .. s-a ajuns in mom. in care .. nu faceau decat sa se fta ... :) aleia ii placea , asta s-a plictisit .. :lol: nu-mi venea sa cred ... el vroia sa iasa la suc .. nu sa ... :lol: deci na ... in fine .. la fel , de ceva vreme nu stie cum sa mai scape de ea .. din alea grave .. cu . . lasa-ma in pace nu ma mai suna , nu mai venii la mine acasa, etc ! uita-ma ! nimic , telefoane zilnice ,sms`uri , etc :lol: ahahhah si cat imi place cand ii zic ... TI-AM SPUS CA ASA O SA SE INTAMPLE ! :lol: :lol: si el : Da frate ai avut dreptate :( la care normal , ii zic ,da lasa ma .. te-a satisfacut nu ? :) el da .. :) deci .. n-are rost .. mai bine cum am scris mai sus .. p.s: ca sa fiu si ontopic ... fata e mai mica decat el , nu cu mult , cu putin , dar dupa cum se spune ca fetele se maturizeaza mai rpd si etc, el a zis ca .. 6 luni n-ar fi o problema ba chiar ea ar trebui sa fie mai .. deschisa la capshor .. eh .. pe dreaq ... femeia e ceva de genu ... OH NU_MI RASPUNZI PE YM ?! MA INSHELI ! asta , stai fata mea ca am fost pana la toaleta ! aia crize, si na , numai draci facuti aiurea , so .. cam astea-s fetele mici .. si proaste :lol: so .. eu prefer una mai mare .. :) de la care sa am ce sa invatz , btw , mustang ms ptr compliment .. we really need to talk , te invit la un suc ,pe tine pe orlando , madskillz , si etc discutam pe larg in alta parte |
Re:
Quote:
2: prietena mea tocmai a facut 18 si e cu muuult mai greu de prostit decat fosta, care avea 25... 3: avantajele de a avea o prietena mai mica sunt destule: intra in casa deobicei la ora la care altele abia ies if u know what i mean, au in general mai multa energie dekt fetele de varsta mea (kre,spre deosebire si in contradictie totala cu mine, simt k le-a cam expirat timpul si ca e cazul sa se marite, sa fac un copil doi acolo...) sunt mai putin pretentioase ( adik merg si cu bmw-ul meu din 2001, nu le trebuie neaparat s classe din 2005), sunt mai curioase in pat... ma rog multe kestii dak ai totusi vreo nelamurire asupra motivelor...astept intrebari ;) |
Re:
Quote:
Quote:
|
@tuningBoy:sigr prietena ta a facut 18 ani,iar fosta avea 25...?nush de ce dar...imi vine ffff greu sa cred asa ceva.....mai ales datorita modului in care te exprimi.....
|
Re:
[quote=\"EvLSant0S\"]
Quote:
deci .. in .. anumite conditii .. e mai usor sa \"pacalesti\" o virgina ,totodata .. daca ai pacalit-o .. ai ..b3lYt-o ... nu mai scapi de ea .. si .. in unele cazuri e oarecum usor ... dar .. consider ca n-are rost sa te legi ... aiurea 2: e mult mai misto sa \"pacalesti\" o trekuta .. atunci chiar ai senzatia ca ai realizat ceva .. :) /quote] santoase nu prea ai dreptate tu aici:)) depinde de virgina ;) daca e una convinsa si a trecut d 17 cam asa...iti dai seama k nu s-a grabit pana atunci si nici acum nu s-ar grabi , n-are de ce .. Se gandeste k asa n-o sa mai poata fi..si mai sta cat poate rezista :) E mult mai usor sa cedeze presiunilor si complexelor d genu ( toate prietenele mele s-au facut, acuma io nu:) si care gagica rezista inseamna ca are ceva in cap si daca va alege p un anume cineva sa fie primul il va rasplati mai bine (include altele) decat una mai experimentat ,automat satisfactia va fi mai mare .Cand ai reusit-o cu una experimentata deja..victoria nu-i a ta ..a fost a primului :)) tu esti doar o perioada d timp fireasca de-a lungul vietii ;) Iar despre ce-ai zis tu gagica care vrea doar sa se fta o sa se plictiseasca si ea:)) sau poate nu:)) si-atunci tot nu se supara nimeni:) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning