Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Nova GT (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/118155-dacia-nova-gt.html)

conty one 25-05-09 23:56

Re: dacia nova ...conty one!!!!

:Dstati ma linistiti ca nu ma supar pe nimeni ,omu mai greseste....nu am nici-o prob. cu vopsitul sau vreo manie:D:D:-) cu masina deocamdata nu se circula ...din cauze bn intemeiate..schimbarile si renovarile v-or veni la timpul lor(banii sunt de vina).am uitat sa zic..i-am luat semnalele din faruri noi:-)gata vb multa saracia omului

conty one 03-06-09 16:46

5 Attachment(s)
A VENIT MOSU MAI DEVREME:D:shock:he he..gata mi-au venit si niste plasticuri de care aveam nevoie pt zuza mea..ms inca odata razvan "barbut" din pitesti pt "donatie":dance::dance::smile::drunk::grin::

B-61-KYS 03-06-09 16:51

sper ca nu te apuci din nou sa iei sprayul in mana ca e cam problema :))

conty one 03-06-09 16:54

:Dno no fara ..m-am invatat minte:!:ca prostia costa:D

andi_cimpean 03-06-09 18:46

ma bucur ca ai inceput sa iti cumperi alte piese

incearca sa le tragi o "baita" buna...si lasa-le asa...nu le mai vopsi :)...
la stopuri ai putea incerca cu niste spirt sa mai scoti din lacul ala rosu...(cred ca cel de dinainte...le-a avut facute rosii)

crazyfornova 04-06-09 08:18

din propria mea experineta..va zic nu dati cu spirt pe stopuri :| le matuieste si le face aspre... cel putin mie asta mi s-a intamplat :rolleyes2

conty one 08-06-09 23:29

18 Attachment(s)
poze cu ce am mai bibilit la masina;)
-laterale +polita schimbate
-lampi spate+lampi ceata schimbate
-jante schimbate
-butuci revopsiti
- prelungiri fata spate (nemontate inca)
cam atat

andi_cimpean 09-06-09 12:08

imi plac tamburii aia vopsiti asa ;)...dar nu imi place ca nu ai protejat deloc ce se afla in spate :)...arcuri, amortizoare.

P.S. tu esti constient ca masina are nevoie de o vopsea calumea nu?...curatat de pe ea ce se afla acum. Depinde acum daca vrei sa o mai tii.

conty one 09-06-09 12:14

ba da am protejat ,dar nu suficient..nu am lipit bine ziarul , in fine arcurile spate si amortizoarele am sa le schimb cat mai repede, apoi masina v-a fi vopsita (cred ca prin iulie)...si multe alte schimbari

crazyfornova 09-06-09 12:29

1 Attachment(s)
daca tot o vopsesti nu o gaza..da-i luciu..eventual lac:X si daca tot o vopsesti dai un gram de vopsea anticoroziva si prin locu care e marcat in poza
si ai mare atentie cu finisajele ....
am sa iti adaug o poza unde se strange nenorocita de rugina la nove & supernove aveti grija baieti :)

andi_cimpean 09-06-09 12:45

oalele sunt o problema comuna la absolut orice Nova sau Supernova...depinde foarte mult de cum o tii ;)

am vazut la supernova, oalele de tot rupte si iesise amortizorul..:(

crazyfornova 09-06-09 12:46

exact , andi...
si nu si-ar dori nimeni sa ii sara amortizoru:|

conty one 09-06-09 12:53

oalele le-am schimbat acum 2 ani deocamdata nu sunt probleme acolo..si masina n-o vopsesc eu..ca ar iesi ceva de groaza....

crazyfornova 09-06-09 13:18

nu ar strica o verificare si putin grund gri:P :rolleyes2

SatanaVeX 09-06-09 14:57

Prelungirile is de dacie? de unde le ai ?.Vreau o poza sa vad cum arata cu ele cand le pui ca si eu vreau sa imi pun prelungire la spoilare da nu imi place modelu ala ce il are toata lumea.

All times are GMT +2. The time now is 12:24.

- Copyright 2026 4Tuning