![]() |
Re: INTALNIRE DACIA CLASIC 9 MAI 2009 ! BRASOV
Care Carrefour?
|
Quote:
|
e bine si acolo.
asta e,ne vedem pe 9 |
eu am carrefour aici la mine pe colentina e mai aproape zic eu
|
Quote:
daca se vor lua de noi asta e mergem in camp! se poate face rost si de nr de telefon ai domnului cu DACIA 1300 B 87 NYC ?sau sa vb cineva cu el ?de 9 mai ? |
Fratilor, nu conteaza ca nu ne dau astia legal o parcare..important e sa ne strangem cat mai multi si cat mai multe 1300 si ne plimbam din parcare in parcare,facem si rondul centrului vechi(ca acolo e poporul care sa ne admire) dupa care eu zic sa se lase si cu un gratarel,ca de..ti se mai face si foame:lol:
Haideti ca o sa fie fain rau de tot..va zic eu..important e sa ne intalnim,ca avem noi ce face si pe unde merge si fara Primarie si fara Politie in acompaniament;) P.S: Si nu are de ce sa se lege nimeni de noi ca parcam la Carrefour..suntem la cumparaturi domle', ce vrei?;) |
Quote:
|
o idee: va strangeti intr-o parcare publica, nu are nimeni ce sa cometeze atat timp cat nu faceti ceva ilegal(burn-uri, cerculete, liniute, etc.) din cate am fost eu in brasov, singurele parcari mari sunt alea de la intrarea dinspre predeal, la toate hypermarketurile alea. ar fi frumos daca s-ar merge de acolo in coloana pana in poiana brasov. drumul nu e tocmai lung, si daca prindeti vreme frumoasa o sa iasa bine. plus ca in poiana e deschidere mare, si de cate ori am fost nu s-a luat nimeni de lumea care parca pe lateral, dar si acolo sunt vreo 2 parcari mari, unde platiti o taxa modica, si aia e.
|
k4r4 tu vi cu restul baietilor din constanta? am vb cu lks-ul si al vrea sa vina si alex55 din cate am auzit, ca acolo voi sunteti brigada mare si destule masini frumoase care merita expuse
Quote:
|
masini multe 1300 putine
|
Ai uitat sa pui virgula Alex:-)..o sa vedem la fata locului cate si cate vor fi;)
|
era vorba de gasca de la constanta ,cred ca ai inteles gresit
|
Quote:
|
nici tu n-ai inteles...e vorba de constanta! gasca aia mare de care ziceti voi :!:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning