![]() |
florica zi-ne cand o sa fie etapa pe 5 nu? ca am vazut la tv ca e pe 30 , pe forum scrie ca e pe 6 mai... wtf....
|
Cursa se va desfasura pe 5 iunie. Surse sigure!
|
Vedeti detaliile atasate pe topicul \" detalii despre cursa\"
|
in V sa fie ... sa nu se intample altfel ca la Constantza
|
asa am zis si eu, insa..cei de la LR au decis ca o sa aduca \"cefe late\"
jandarmi din aia cat casa presupun si pitbull-i... sa vedem ce-o iesi |
Re:
Quote:
|
...se pare k nu au fost garduri destule :D:D ...pana la urma romanii tot pe aproape de mijlocul pistei au ajuns...dar a fost mai bine decat la C-ta....aici macar am vazut ceva !!
...am fost tinuti doar pe o singura parte...ma intreb de ce nu ne-au lasat si pe partea cealalta a pistei.... ...ce mult s-a tinut cont de parerea noastra :D...bine macar k au adus garduri sa aiba romanii ce muta...sa faca muschi!! :peace: |
mda...numa V nu a fost...de altfel ...la 1 km de pista...iti trebuia de 2 ori latimea fata de cum a fost ca sa ii asezi in V ...si nici macar || :( vb ta...nu prea s-a tzinut cont de parerea noastra
|
Noroc cu movilele alea 2 de pamant k altfel nu vedeam nimic...IAR :x
|
am stat si eu pe alea... insa eu am ajuns acolo doar in tricou ... :) am stat ce am stat pe nisipul ala dar pana la urma m-am dat jos ... caci pe la 7 daca mai stateam eram cub de gheatza :)
|
...heheh Bogdan te-am vazut acolo pe movilele alea .....chiar se vedea k lumea de acolo??...:peace:
si ca sa nu fu off topic ..voi erati asezati in V dar intors /\\ :peace: |
Cred k era singurul loc de unde s-a vazut cat-de-cat misto.
p.s. De-acum incolo stau numai la finnish :wink: |
iii bine ca ati vazut............de acum se voteaza pozitia publicului pentru etapa viitoare... :D mai adaug si eu o varianta:
pe movile :D :D :D :wink: lol.respect |
Re:
Quote:
|
hahahha :) :) :) ce ideei marfa aveti...
as mai avea si eu una... are copywright ideea :) e zisa de BogdanCMS :) :) as dorii ca publicul sa stea in pozitia 69 :P :P :P :P :P |
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning