Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   SuperNova de Brasov (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/117645-supernova-brasov.html)

Relu_GTT 04-07-10 00:46

Re: SuperNova de Brasov

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3406278)
Foarte frumoasă şi îngrijită!

Ar merge totuşi un eleron ca să completeze spatele.

Îţi pot da o idee cu privire la butonul de ventilaţie, cel de pe care schimbi treptele la aerotermă. Îi poţi curăţa albul ăla de pe buton şi vei descoperi că este un plastic transparent şi că acel buton are bec. Se va vedea verde prin acea linuţă albă pe care o ai acum.

tocmai am facut la buton cum ziceai si tu si sa sti ca arata foarte frumos noaptea, ca si in jurul lui se vede verde unde e conturul alb, acum pot vedea si noaptea pe ce viteza 1 2 3 e pus

andi_cimpean 04-07-10 00:54

Eşti bun de cinste ce să mai...:D

Mă bucur că îţi place!

Relu_GTT 15-07-10 11:44

1 Attachment(s)
azi i-am facut ITP nou luat pe bune fara spaga sau alte prostii, frane egale fata-spate, totul a fost stas, doar de parasolar a comentat putin ca o sa iasa in poza

keddy_net 21-07-10 22:16

cati km are masina?

Relu_GTT 22-07-10 10:45

putin peste 60 mii

Relu_GTT 22-07-10 14:28

6 Attachment(s)
i-am facut niste carenaje in spate la roti sa nu mai fie golul ala urat si sa nu mai sara apa, noroiul in spate sub bara, iar sapt asta am montat un tips la evacuare si am schimbat culoarea la tamburi in negru mat

Sonny™ 22-07-10 14:32

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 3535504)
i-am facut niste carenaje in spate la roti sa nu mai fie golul ala urat si sa nu mai sara apa, noroiul in spate sub bara, iar sapt asta am montat un tips la evacuare si am schimbat culoarea la tamburi in negru mat

bravo, e bine ce ai facut in spate ca tot noroiul sare pe bara si pe toba, o poza cu prelungirea de pe fata nu pui sau nu am vazut eu bine pe aici??

Relu_GTT 22-07-10 14:57

6 Attachment(s)
cand am dat bara spate jos cred ca avea cate 1 kg pe stanga si 1 pe dreapta de pamant :lol:

Prelungirea este Bmw e30 a trebuit sa ii fac cateva modificari ca sa se potriveasca, inafara de asta am mai decupat bara si am pus plasa de aluminiu (nu are prea mare efect vizual din cauza ca nu e bara alba dar macar nu mai sar pietricele in radiator ca am vazut ca are cateva lovituri de la pietricele ) si am astupat si gaurile de la grila unde se prindea cu suruburi jos iar apoi am revopsit-o din nou

alex3faq 22-07-10 20:23

foarte buna ideea cu carenajele. masca a iesit foarte bine , iar prelungirea de e 30 vine foarte bine ... pe scurt ai o masina foarte ingrijita si frumoasa

keddy_net 22-07-10 21:26

folie ai in proiect sa ii pui ?

Relu_GTT 22-07-10 21:28

da...

keddy_net 22-07-10 21:31

eu nu as vopsi nici barile, si as innegri semnalele si stopurile :p

Relu_GTT 22-07-10 22:51

stopurile si semnalele NU o sa le innegresc, la stopuri voi face altceva

George RHD 23-07-10 10:27

maine sunt pe acasa ,ce zici vio o punem pe burta?8)8)8)8)

Relu_GTT 23-07-10 10:55

vorbim azi sa vedem cum facem :D

All times are GMT +2. The time now is 17:46.

- Copyright 2026 4Tuning